Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бадијала гомна ќе јадеме кога кај нас фудбалот се сведува на второ ниво. Аматеризам на ниво.Чекајте бе, уште траат припремите, уште пријателски играме?
Полоши припреми никогаш сме немале, ако не се способни да ги спремат играчите и истовремено заради комерцијални причини да шетаат по Америка и Азија, нека не го прават тоа, поарно месец дена во Австрија на Алпите нека тренираат, барем тип-топ ќе биде екиапта за старт на сезона, башка во Европа нон-стоп има добри тимови за пријателски.

Сити го бараа на времетоЗошто не се најде некој глупав англиски тим да го собере Волкот, па толку просечни и мизерни играчи испреплатија како на никој ме му текна и овој да го побараат?

Да или агентот е плаќал медиуми да прават врева да измкне шо повеќе пари од клубот... :\Сити го бараа на времето![]()
Сити го бараа на времето![]()
Мизерија бевме напред. Санчез не е шпиц, не постои на терен како шпиц, братот Џака не игра ништо, далеку е од тоа што го може, ми изгледа уште неуходан во тимот, Тео дрво, Окс исто.
Кок МОТМ
Иначе ова реми не е толку страшно, игравме против ланскиот шампион на гости, единствени бевме што лани тепавме таму.
Она натпреварот од прво коло уште ме нервира...[DOUBLEPOST=1471720006][/DOUBLEPOST]А да, и играта ме нервираше, пошто пробавме со топка да влеземе у гол