Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Последните 15 минути се осети разликата меѓу природен напаѓач и импровизиран. Ако останеме само со Жиру тешко нас. Мора All in на напаѓач да се фрли.

Алексис ќе бил нашиот Суарез/Агуеро, море оди скриј се негде.

Отидоа пет поени во експериметирање со позиции, во коцкање со недокажани играчи и во ценкање за квалитетни засилувања, ужасен старт на сезоната како по обичај.

Ај сеа 10 дена нервирање за на 31 август во 23.59 да го потпишеме... Џони Еванс!

Чекајте бе, уште траат припремите, уште пријателски играме?
Полоши припреми никогаш сме немале, ако не се способни да ги спремат играчите и истовремено заради комерцијални причини да шетаат по Америка и Азија, нека не го прават тоа, поарно месец дена во Австрија на Алпите нека тренираат, барем тип-топ ќе биде екипaта за старт на сезона, башка во Европа нон-стоп има добри тимови за пријателски.

Последно уредено:
Чекајте бе, уште траат припремите, уште пријателски играме?
Полоши припреми никогаш сме немале, ако не се способни да ги спремат играчите и истовремено заради комерцијални причини да шетаат по Америка и Азија, нека не го прават тоа, поарно месец дена во Австрија на Алпите нека тренираат, барем тип-топ ќе биде екиапта за старт на сезона, башка во Европа нон-стоп има добри тимови за пријателски.
Бадијала гомна ќе јадеме кога кај нас фудбалот се сведува на второ ниво. Аматеризам на ниво.

Шo убaвo ми се пoгoди нa рaбoтa дa сум двеве утaкмици дa не се нервирaм :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Овој Џака толку посран и без муда беше...не ни помислуваше да изигра нешто. Не знам зошто Елнени не почна.

Иначе на таа игра, до 70та не напраивме измена.:cuc:

Мизерија бевме напред. Санчез не е шпиц, не постои на терен како шпиц, братот Џака не игра ништо, далеку е од тоа што го може, ми изгледа уште неуходан во тимот, Тео дрво, Окс исто.

Кок МОТМ

Иначе ова реми не е толку страшно, игравме против ланскиот шампион на гости, единствени бевме што лани тепавме таму.

Она натпреварот од прво коло уште ме нервира...[DOUBLEPOST=1471720006][/DOUBLEPOST]А да, и играта ме нервираше, пошто пробавме со топка да влеземе у гол

Зошто не се најде некој глупав англиски тим да го собере Волкот, па толку просечни и мизерни играчи испреплатија како на никој ме му текна и овој да го побараат?

Зошто не се најде некој глупав англиски тим да го собере Волкот, па толку просечни и мизерни играчи испреплатија како на никој ме му текна и овој да го побараат?
Сити го бараа на времето :D

Сити го бараа на времето :D

Јебиг, Пеп не е толку глуп сеа да го купи. Требаше кога им го увалија Стерлинг за 50 и ние Волкот за едно 35-40 да им го дадеме

Мизерија бевме напред. Санчез не е шпиц, не постои на терен како шпиц, братот Џака не игра ништо, далеку е од тоа што го може, ми изгледа уште неуходан во тимот, Тео дрво, Окс исто.

Кок МОТМ

Иначе ова реми не е толку страшно, игравме против ланскиот шампион на гости, единствени бевме што лани тепавме таму.

Она натпреварот од прво коло уште ме нервира...[DOUBLEPOST=1471720006][/DOUBLEPOST]А да, и играта ме нервираше, пошто пробавме со топка да влеземе у гол

Не се однесува само лично на тебе туку и на многу други во фан клубов, до кога бе со вакви реченици и ќе се тешиме дека била тешка утакмица или не знам какви други глупости.

Факт е дека неуспехот лежи на Венгер и точка, до сега можеше да купи 5 шпица, он остана со к.р во рака. Во први 2кола ние 5 бода заостануваме :(

Хипотетичко прашање, ако купевме 5 шпица и 5 дефанзивци, и пак ги имавме истиве резултати дали пак ќе беше Венгер крив?

Najakoto ke e vgodina koga "najverojatno" ke se penzionirat ne ke imat soodveten menadzer da go nasledit poso godinava konkurentite gi lapnaja :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom