Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

и пошто не си го глеал 50 милиони фунти се ок само да го замениме Жиру нели?

Morata v Giroud
2014-15
Conversion 20% v 24%
Mins/goal 165 v 133

2015-16
Conversion 17% v 19%
Mins/goal 208 v 152

£50 million?

Мората како играч ми е ОК, само никако за цениве за кои се збори.[DOUBLEPOST=1463996632][/DOUBLEPOST]

Линијата у средина у гз да си ја стаат. :D
Многу е грдо со линијата :(

Milsam ironija beshe kje go setish ali ok. Kako prvo mechevite na Morata 80% se od klupa, vo 80 min. Ako mislis deka Giroud e dovolen za titula slednata sezona, joke is on you.

Кој му е крив на Мората шо стартувал од клупа ? Толку минутажа заслужил...
Игуаин многу подобар избор од Мората ако веќе одлучеме да лупнеме над 50м фунти ...[DOUBLEPOST=1464004365][/DOUBLEPOST]Ќе си оди Алексис ... @Bojan Van Buuren

Arsenal confirm

:kuracc:

Последно уредено:
Македонец у реду е.Ако мислиш дека Мората ќе ни донесе титула следната сезона,џоук ис он ју.

Пичка му матер на Санчез,сега најде да ја мени бројката,кога веќе имам дрес со неговата ебана 17ка. :mad:

Не мислам дека само со Жиру ќе зееме титула ама не мислам ни дека со Мората ќе зееме титула.

Македонец у реду е.Ако мислиш дека Мората ќе ни донесе титула следната сезона,џоук ис он ју.

Пичка му матер на Санчез,сега најде да ја мени бројката,кога веќе имам дрес со неговата ебана 17ка. :mad:
Извади го кецот. :D

Кој му е крив на Мората шо стартувал од клупа ? Толку минутажа заслужил...
Игуаин многу подобар избор од Мората ако веќе одлучеме да лупнеме над 50м фунти ...[DOUBLEPOST=1464004365][/DOUBLEPOST]Ќе си оди Алексис ... @Bojan Van Buuren

Arsenal confirm

:kuracc:
И шo требa сеa кao зaебaн дa се oсеќaм ?
Се дур не видaм декa гo прoдoлжил дoгoвoрoт ништo oвa не ми знaчи.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Не е заслужил да му го продолжат :D
Стварно не ти ја сфаќам поентата...
Ја цело време трубам дека договорите на Озил и на Санчез се приоритет пред било каков трансфер, и ти сеа ми излагаш со сарказам и ме пингаш...

Добро без љутиш само ти пуштив линк дека Санчез ќе одигра уште една сезона кај нас дека најубеден беше ќе си иде некој на лето :)
Треба да им се продолжат договорите, се сложувам.

Според мене полесно можеш да ги убедиш да го продолжат договорот ако купиш класа играчи. Озил се уби од нервирање втора полосезона кога им подаваше на Жиру и Волкот. Нормално е да си рече човекот што мајка барам да играм со овие дрвава.

И дај доста ставате статистички споредби на играчи. Статистиката е ку*ва.
Роналдо има 500 пати шутнато 35 гола, Жиру 50 пати шутнато 16 гола. И сега Жиру е појак од Роналдо ?

Според мене полесно можеш да ги убедиш да го продолжат договорот ако купиш класа играчи. Озил се уби од нервирање втора полосезона кога им подаваше на Жиру и Волкот. Нормално е да си рече човекот што мајка барам да играм со овие дрвава.

И дај доста ставате статистички споредби на играчи. Статистиката е ку*ва.
Роналдо има 500 пати шутнато 35 гола, Жиру 50 пати шутнато 16 гола. И сега Жиру е појак од Роналдо ?

Pa vidi, za nekoi tuka da. :))

Хаха закон му е интервјуто.
Клучот него му го оставале ко помал, а не на постариот брат, оти он бил повеќе одговорен.:pos:
И тоа со картоните, вика во ПЛ дозволена е погруба игра, што многу му одговарало.
Исто вика дека играчите шо не трчале доволно, ќе си имале проблем со него! Алексис II

1.85м бил висок :eek:, па ние конечно земавме стуб во средината, за кој плачеме 10 години веќе, јас го мислев за питбуче 1.71м максимум да е.

Poblisku do drugarot Shaq-Attack.:) Poznanici mu se na bratuced mi,a toj mi ima kazano deka se golemi rabotnici i ne se pijancat i takvi slicni raboti.Skroz posveteni na fudbalot.

Iako Shaqiri bil mnogu poveke po fudbalot,ljubov na prv pogled.:D

Top transfer.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom