Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе на Монреал беше таа грешка, на него му втрча од зад грб Навас. Ако збориш за асистенцијата кон Бони што ја проба.

Џабе, коа еден играч почињаш да го гледаш ко дрво толку е, секогаш ќе биде тој крив.

Така да Пер е крив, и Жиру е крив што дадовме само два гола :D

Муабетиве за Пер дека е добар играч и дека не би бил Габриел подобар од него се страшни...
Пер е добар, Жиру е добар, овој е добар, оној е добар.
Па ако се сите добри тогаш шо седиме без титула 10 години ?
Сите добри играчи, а ние 2 години се палиме на ФА куп и требаше да дочекаме ваква лоша сезона на другите клубови за да почнеме да се надеваме на ПЛ и Венгер за да каже „еј абе оваа сезона може и ќе ја освоиме“.
Не ми требаат добри играчи, ми требаат играчи како Алексис, Озил, Чех, Кош. Еве и Белерин и Кок се на добар пат да влезат у ова друштво на Алексис, Озил, Чех и Кош.

На прсти се броеле грешките на Пер. Па ради Пер лани со монако примивме 1-2 гола. Значи само на една утакмица имаше 2-3 грешки.
Жиру добро игра на последниве утакмици или ај да кажам добро игра последниов месец, ама магично не стана ворлд клас.

А нa преднo седиште вo кoлa смее дa се вoзи ? :icon_lol:

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

има ли вој војска служено?:icon_mrgr:
Тнко брат со оглед на тоа колку лета напред :unsure:
Full Name: Mohamed Naser Elsayed Elneny

Club: FC Basel

Position: Defensive Midfielder

Birthday: 11th July, 1992
Born: El-Mahalla El-Kubra, Egypt
Nationality: Egyptian

Height: 1.80 m
Weight: 70 kg

Preferred Foot: Right

Type of Player: Deep-lying playmaker
Key Attributes: Passing, Stamina and Long Shots

Usually deployed in a more deeper midfield position where he can dictate the play with his passing ability, Mohamed Elneny is equally adaptable playing in a central midfield role where he is more box-to-box and has more permission to roam, he excels in both of these roles with his remarkable stamina and work rate.

The biggest weakness in Elneny’s game is his dribbling ability, not the most comfortable player with the ball, Elneny is probably better with it when he has less time and is only allowed to take one or two touches before releasing it to another player
http://www.scoutedfootball.com/mohamed-elneny/

Последно уредено:
Овој крило/цф или дм е? Според клипот ми изгледа дека ќе биде замена за Озил :D

Па ако дојде у јануари дм,сигурно ќе биде некој непознат до максимум 10 милиони.Нема шанси да купат 3-40 милионски играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom