Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Жиру е просечен напаѓач според мене, и лоши и добри страни има. Има дебилни стартови за жолти, зицераш тежок е, а за брзина и дриблинг не треба да се коментира мислам. Аргументот е дека не е тоа негова работа, да стварно и е така, ама играч што е напаѓач да не знае да се ослободи од играч и да шутне? Од пас да знае само на прва или со пета? Многу е ограничен во тој поглед, на високо ниво му е само игра со глава и тоа што е јак физички. За шампионски тим да, ама не како прва опција.. Ако се брка победа влегува во 60 минута и му нафрлаат топки како на Фелаини :D

Колку се само небитни договарањава за да гледаме хаха. Ова е негде 5-6 пат. :D

Значи во ПЛ нема класа напаѓачи

Е сега и ти се кажа.[DOUBLEPOST=1449422560][/DOUBLEPOST]
Жиру е просечен напаѓач според мене, и лоши и добри страни има. Има дебилни стартови за жолти, зицераш тежок е, а за брзина и дриблинг не треба да се коментира мислам. Аргументот е дека не е тоа негова работа, да стварно и е така, ама играч што е напаѓач да не знае да се ослободи од играч и да шутне? Од пас да знае само на прва или со пета? Многу е ограничен во тој поглед, на високо ниво му е само игра со глава и тоа што е јак физички. За шампионски тим да, ама не како прва опција.. Ако се брка победа влегува во 60 минута и му нафрлаат топки како на Фелаини :D

Кошаркарски речено, дај му на Грифин да фрли 3ка, од 100 обиди 6 ќе погоди. Така и за Жиру. Му требат 4-5 добри шанси за една да погоди. Озил ја игра можеби најдобарата сезона во КАРИЕРАТА, до сега и има толку креирани шанси за гол, шо да имаше ворлд клас страјкер ќе бевме убедливо први на табелата. Значи убедливо, во ваква несериозна конкуренција сезонава.

Доволен репер за сезонава е ЛШ, каде се вративме неколку години наназад. Се наоѓаме пред елиминација, после толку години „традиција“, традиција за која Венгер сака да се држи на пресконференциите. Па и да поминеме, со Кембел и Фламини не се игра на Камп Ноу.

За мене и за сите нас проблем се повредите. Но, кога неколку години уназад, веќе деценија не може да се реши проблемот, јас сум заради тоа и САМО заради тоа, за целосна промена на стручниот штаб. Кога нештото не оди, не оди. Повредите и оваа сезона ќе ни ја одбележат, очигледно.

Последно уредено:
Па нека не бидат за џабе договарањава, дајте стварно еднаш у годинава да се собереме...

Абе сите викате ајде ќе гледаме ќе се собереме, ајде некој нека превземе одговорност и ако треба да се резервира да резервира.
Имаме ли некој искусен во овие работи во нашиов фан клуб.

1. KembaW
2. Гард
3.Gazpapir
4. Ace-Snake
5. Bojan van buuren
6. Dr.House

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom