Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
In other news : И Белерин ќе го гледаме во Скопје ! Браво за батето , заслужи.

До толку немаше играчи што можеа да го подобрат нападот и средниот ред, дај бе не ме заебавај, сега кога ќе се повреди Кокелан тогаш ќе го прашам Венгер колку тимот е комплетен.

Идиоти го водат овој клуб.

Замислете Чех да не беше на продажба, без трансфер ќе си останевме. :icon_mrgr:

Па барем да не ги дадеше на позајмица Акпом и Зелалем да имавме каква-таква клупа.

CNzytf2WwAATJgE.jpg:large

Уште у Pearl да се има сликано летово и да си го викнеме за репрезентација.

Ако ја освоиме лигата и Жиру постигне +20 погодоци ќе го носам вечно овој аватар.

273AD2E000000578-0-image-a-1_1427994395755.jpg

Ај да плачеме сега ако не па, што не лупна Венгер 80 милиони на некое детиште.
Одамна се знаеше дека или ќе биде Бензема или никој.

Ова не е тачно играч не зеде аооооо ситуацијата е лом очајно 4место сезонава досеа бев за Венгер ама после ова дефинитивно сум Венгер аут. Ако во некој случај освоиме ПЛ ке си ги јадам зборовите и чорапите... #disappointed

Бев 100000% сигурен дека ќе зимаме некој бидејќи се ослободивме од Подолски, Саного и Акпом. Барем еден да задржевме. Посебно Акпом добро ќе ни се најдеше за од клупа да влегува. Вака остануваме на Жиру како главна опција и кога ќе бркаме резултат истиот да не се промени со влегување на Тео.

Бев 100000% сигурен дека ќе зимаме некој бидејќи се ослободивме од Подолски, Саного и Акпом. Барем еден да задржевме. Посебно Акпом добро ќе ни се најдеше за од клупа да влегува. Вака остануваме на Жиру како главна опција и кога ќе бркаме резултат истиот да не се промени со влегување на Тео.

А где је Велбек? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom