Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се деси Ковачич у Реал,многу е можно Роналдо да го игра 9ка,што значи Бензето бенч или нешто друго.:icon_lol:

Seriozno mislite deka Cech mozheshe da go odbrani onaj udar ? Buffon i Kahn zaedno da bea na golot, vo najdobrite denovi ne go branea. Ko ja shutna topkata, nadvor odeshe. Pretezhok udar za branenje. Ne go dupete konjot sea i vie.

P.s chestito pobeda.

Видете Бегoвич шo брaни, a не пa Чех дa не мoжел тoa дa гo oдбрaни...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.

Си ме помешал со Македонецот за тоа дека кога играт добро ги величам и обратно. За Чех си во право.

Абе жими се Факе ти си пластика брат. Јадеш гомна кога играат лошо играчиве , ги величиш кога играат добро. И нз искрено за шо е крив Чех ама ако оти е од Челзи пластика е смрден е копиле е не знае да брани , треба Оспина на гол.

Hehehe, nema greshka. Wenger dade 15 milioni funti za da sedi na klipa Cech. Bolni od umot sho ste.

Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?

Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...

Овој газпапир на лева нога е станат. Баш мене ми го викаш тоа кога цел фан клуб го колнеа Озил, ја само јадев добро за него...

Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.

Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.

Ај oд сеa кoa игрaaт лoшo дa ги фaлиме, a кoa игрaaт дoбрo дa ги плукaме, тaкa пoише ќе oдгoвaрa ?

Лoгикaтa вели декa кoгa игрaaт дoбрo требa дa ги пoфaлиме, a кoгa игрaaт лoшo требa дa ги критикувaме и не знaм штo тукa не е јaснo...

Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?[DOUBLEPOST=1439742165][/DOUBLEPOST]
Чех е купен како докажан голман и пред се искусен, сосема други очекувања имавме од него и не разочара последните два натпревари. Ваквите исти грешки ги правеше и Шчесни. По таа логика треба да се седне на клупа дур ја врати формата. Со Оспина никогаш не примавме такви лесни голови.

Јас сум сигурен дека ќе ја врати формата и ќе има добра кариера кај нас. Сега реално за критикување е.

I Sanchez e realno. Taka ? Oti ne go kritikuvate ?

Oti ne jadite lajna za Sanchez koj promashi 3 100% shansi ?
Кoa требaлo сум гo критикувaл и Сaнчез. Oвaa сезoнa кaј мене имa уште "кредит" зoштo уште мислaм декa не е 100% спремен зa игрa.

Реално да, но тој не требаше да игра воопшто. Се гледа дека уште не е спремен.

Aaaa ne e spremen. Ne znaev. Izvinete togash. Prodolzhete so kritikuvanje sega. Ne zaboravajte deka Cech nemashe braneto 1 godina, pa gledam nikoj ne go opravduva za toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom