Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се слагаме.Мене ме нервираат споредбите со Балотели и Бендтнер демек готово пропадна човекот.А и несериозен Војо би го бирал пред 80% од голманите во ПЛ.

Не е пропаднат ток сега он треба да почне да станува класа играч, но сепак ако не се освести нема ништо од тоа. Инаку класа играч за мене е оној што кога има тимот пад на форма го држи цел тим и кога он ќе паде во форма се труди максимално да се врати во најдобра форма. Пример за тоа е Санчез иако имаше пад на форма од петни жили се трудеше да изигра на ниво, за разлика од Војче кој наместо да се труди да ја врати ланската сезона он си го лади во соблекувална...

Е тоа е разликата....

Се слагаме.Мене ме нервираат споредбите со Балотели и Бендтнер демек готово пропадна човекот.А и несериозен Војо би го бирал пред 80% од голманите во ПЛ.

И сериозен Војо не би го бирал пред Чех.

Позајмица беше најпаметно сега што може да се напраи. Или ќе се опраи како особа или ќе си остане по второразредни тимови до крај на кариера.

Dobro ke bide li nekoj ljubezen da mi kaze sto tolku frka okolu Benzema? Ne go hejtam ili nesto tuku stvarno me interesira. 80 i nekoj gol ima dadeno u real od 2009 do sega, a i sto sum go gledal nemam nekoj koj znae kakov vpecatok.

Dobro ke bide li nekoj ljubezen da mi kaze sto tolku frka okolu Benzema? Ne go hejtam ili nesto tuku stvarno me interesira. 80 i nekoj gol ima dadeno u real od 2009 do sega, a i sto sum go gledal nemam nekoj koj znae kakov vpecatok.
Објави слика во приватен лет како е и вика going to the future така нешто. Врска немам што му значело тоа. Дали сака да си поигра со медиумите,стварно незнам. :D

Објави слика во приватен лет како е и вика going to the future така нешто. Врска немам што му значело тоа. Дали сака да си поигра со медиумите,стварно незнам. :D

I odma site ripnaa eee ide ovoj demek bil so privaten jet a ne so timot vo shangai. Posle 2 casa "Benzema vo Shangai so prijatelcinjata" :D

Чичо лајк а про.http://streamable.com/n6jp?t=0.0[DOUBLEPOST=1438157807][/DOUBLEPOST]Ajax striker Donyell Malen confirms Arsenal transfer

insta500.jpg

Последно уредено:
Arsenal have signed Dutch striker Donyell Malen in a shock transfer deal from Ajax,

Све е ОК ама што има тука шокантно?

Има талент малиов дефинитивно.

Arsenal have signed Dutch striker Donyell Malen in a shock transfer deal from Ajax,

Све е ОК ама што има тука шокантно?
Веројатно затоа што сите очекуваме нешто звучно, а чичо носи анонимуси.

Веројатно затоа што сите очекуваме нешто звучно, а чичо носи анонимуси.

За нас е шокантно кога има скапи трансфери вакви трансфери ни се нормална работа.

Последно уредено:
Ќе биде прв тим ако се исповредат сите, инаку осеќам ќе лета некаде на позајмица да се поигра уште малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom