Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абре каков Пјер Аму името не можам да му го изгороворам, или пак Жинак кој што потпиша за Тигерс од Мексико ебате, Бензема ни го средува нападот за него и 40 да се даде не ми ич криво типот ке има 20+ во сезона и титула во џеб ке имаме тогаш. Ајмо Чех е земен еден напаѓач и дмф и имаме шампионска екипа I was waiting long time for this :vozbud: COYG!

Каков Жињак, какви Абемујанг какви пичке материне, Венгер или ќе се држи на овој напад со Жиру, Тео и Велбек да ротираат или ќе земе ептен некоја класа играч (ако му се укаже прилика)

Жињак е полоша верзија на Жиру, Абемујанг не ме бендисува мене лично ич (за таа цена па ептен).

Дај да го земеме веќе еднаш Бензема и да го решиме овој проблем, ама оние будалите од Мадрид треба да запнат убаво да го земат Агуеро, а и он ако е паметен ќе си замине од Сити.

Сме потпишале некој плад романец за 100 хиљади еура.
11535667_836648619746654_4161065891283446354_n.jpg

Добро бе Жинњак дај не зафркавајте кај ке ги ставиме сите тие играчи.
Имаме одредена бројка за пријавување не е воа ајде купи 100 играчи и само ротирај ги.
Плус овие 2ца воопто нема ништо да сменат. Ако сакате титула треба некој јак играч како минативе 2 лета што купивме Озил,Санчез таква класа на играч. Јас искрено мислам дека ако и оваа година купиме класа играч како овие двајца горе наша е титулата во ПЛ.

И оваа година имаме квалитетен голман се надевам сега нема да губиме поени за глупости.

Пред неколку сезони, можда и ќе се радував да дојдат играчи како Жињак, Абемујанг и сл. Сега, со два ФА купа по ред, со потпишување играчи како Озил, Санчез, Чех, апетитите пораснаа, не се задоволуваме со просеци веќе, и финансиите ни пораснаа, за еден Чебмерс, играч за иднина и за развивање дадовме 16 милиони, сума поголема од таа за Аршавин, кој со години ни беше рекорден трансфер.

Се менуваат полека работите во клубот.

Се загреваат шпекулациите за Шнајдерлин, но дури и ако се точни не верувам дека ќе можеме да му понудиме поголема плата од Јунајтед.

Се загреваат шпекулациите за Шнајдерлин, но дури и ако се точни не верувам дека ќе можеме да му понудиме поголема плата од Јунајтед.

Може не му е битна платата? :D

Да се надеваме дека му е, ќе избегнеме купување на француски просек.

:pos::pos: После горе напишаното, очекував дека ќе речеш, да се надеваме дека не му е битна, тој ме сече вкорен. :D

Влад III (The Impaler) Дракула
Ако сте заинтересирани за историска лекција за овој романски (влашки) владетел, слободно обратете ми се :)

Ако сте заинтересирани за историска лекција за овој романски (влашки) владетел, слободно обратете ми се :)
Фaли ме устo ќе те рaсчепaм :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Да се надеваме дека му е, ќе избегнеме купување на француски просек.
Демек Кокелан е класа играч?
Шнајдерлин ти е помлада верзија на Артета, повисок и поподвижен, а Венгер сака такви играчи, т.е таков играч си има зацртано дека треба да има во оваа формација и ако го купиме ќе игра пред Кокелан.
За да бидеш играч од светска класа треба да играш за голем тим и да даваш константно добри партии во највисоките натреварувања како ПЛ и ЛШ.Моментално јас не гледам дека можеме да пазариме таков играч од Реал,Барса,Баерн,Челзи, или уште поточно многу малце се такви ДМФ играчи на пазарот, така да најдобро решение е Шнајдерлин.
Плус дечкото е далеку од просек, цела средина им ја држи на Саутемтон уште од 3та лига кога беа, во ПЛ 3 сезони по ред е еден од најдобрите играчи во средина на теренот и постојано напредува.:)

Шнајдерлин ти е помлада верзија на Артета, повисок и поподвижен, а Венгер сака такви играчи, т.е таков играч си има зацртано дека треба да има во оваа формација и ако го купиме ќе игра пред Кокелан.
За да бидеш играч од светска класа треба да играш за голем тим и да даваш константно добри партии во највисоките натреварувања како ПЛ и ЛШ.Моментално јас не гледам дека можеме да пазариме таков играч од Реал,Барса,Баерн,Челзи, или уште поточно многу малце се такви ДМФ играчи на пазарот, така да најдобро решение е Шнајдерлин.
Плус дечкото е далеку од просек, цела средина им ја држи на Саутемтон уште од 3та лига кога беа, во ПЛ 3 сезони по ред е еден од најдобрите играчи во средина на теренот и постојано напредува.:)
Сите тие француски средњаци Шнајдерлин, Мвила, Тулалан, Кондогбиа итн итн се тешки просеци.
Кокелин, Артета и Фламини се таман а таа позиција, имаме тројца да ротираме на една позиција.
Всушност цела средина ни е склопена, доволно проблеми имаме да ги ставиме Ремзи и Џек заедно во стартна постава па уште и Морган ни фали да прави гужва.

Не се лажете дека Шнајдерлин или Чех би ни донеле ПЛ титула, голови нас ни требаат за ПЛ титула, напаѓач ни треба. Минимум 20 гола повеќе ни треба, и тоа само во ПЛ.[DOUBLEPOST=1435168522][/DOUBLEPOST]И подобро да се надеваме Рамос да го продолжи договорот со Реал, затоа што инаку веднаш ќе рипнат по Кошиелни.
Ако босот го изгубиме ни 3 бенземи не го вадат трансфер роков.

Последно уредено:

Кокелин сезонава за Шнајдерлин беше Макелеле.

Не разбирам, ако Кокелин може да ја задржи истата форма и истата игра од лани зарем може некој да го седне на клупа?

Му треба само здрава конкуренција, а Фламини не е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom