Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас додека не видам твит од овој давид не верувам во ниеден медиум.Според мене е најдобар спортски новинар за трансфери.
До сега што и да кажал за нас било точно.

148708_993558397344027_8895254429911998103_n.jpg

Царчето со ново фризче :)

Јас додека не видам твит од овој давид не верувам во ниеден медиум.Според мене е најдобар спортски новинар за трансфери.
До сега што и да кажал за нас било точно.
Па линкот погоре ти е напишан баш од Давид :confused:
Штом бибиси пишуваат значи кај и да е за недела дена би требало да можеме да купуваме дресови со име Чех :D
или пак вакво нешто :D

gilbert-attack-headguard-black-14.jpg

Само СкајСпортс и ББЦ се за верување+твитовите на Џон Крос, останатото се е шпекулација.

Оспина во Фенер изгледа ќе иде. Се најубоо за него.

Чим Дејвид пишал дека е клоус ту дил, Пластиката е наша. Браво дедо, фалат уште двајца, дмф и напаѓач.

Оспина:place: За една година ми стана можеби најомилениот голман после е ерата на Леман. Се најдобро во кариерата нека го прати, мада уште има колку толку надеж во мене дека ќе остане.

Ооооооооспина:cool:

Последно уредено:
А да се прати Војчех на позајмица и Оспина да биде резерва за Чех? Многу добар голман ќе изгубиме.

А да се прати Војчех на позајмица и Оспина да биде резерва за Чех? Многу добар голман ќе изгубиме.
Готово е, Оспина потврди дека е во преговори со Фенербахче.

za da Arsenal bide sampion godinava treba da se pazarat slednive:
1. Cech
2. Baines
3. Hummels
4. Schneiderlin
5. Benzema

11535899_1009669659057609_8873927728209115211_n.jpg

И читам нешто на Билд демек излегла шпекулација за Обамејанг или Обомејанг како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom