Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова навивачите не можеа да викаат ШЧЕЕЕЗНИИИ па уште да викаат ЧЕЕЕЕЕЕЕЕХ, ќе се слуша ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Ебате чшж презимињата.

Толку лесно ќе се откажете од Оспина ? Нели херој ви беше ?! Ако дојде Чех, скоро 99% би бил прв голман.

Реално треба Војо да си оди.Оспина ни под разно ни треба,ни заслужува да си оди.

Јас би сакал тројцата да бидат тука и во секој момент да имаме добар голман. Мартинез нека бега (ако не избегал до сега).

11406872_10153443936399614_4051664651888132471_n.jpg

Памукот на глава со пластика ќе му го сменеме. :)

Каков тим, достоен за treble.

За Оспина, човеот не напрви ништо лошо, но и ништо спектакуларно, јас би сакал да остане, но одлука на Венгер е, ако дојде Чех, за сите тројца ќе нема место, Војо во моментов најмалце заслужува да остане, но Венгер можеби гледа повеќе квалитет и потенцијал кај него него ли кај Оспина.

Не го отпишувам ја, ама ни Оспина не заслужи со ништо за само една годиан да го шутнеме, но штом Венгер е загреан за Чех, сигурно решил со еден од сегашниве голамни да се збогува.

А може и ништо да испадне од Чех па да си останат и двајцата :)

Не мислев на тебе туку на сите тука шо сме на темава, скоро сите се за поише да остане Оспина него Шчесни.
Добро да, Шчесни сезонава беше за никаде ама претходните сезони има супер брането. Никогаш нема да му го заборавам одбранетиот пенал на Кајт и шутот одма после одбиената.
Може Оспина не заслужил да си оди после една година, ама ако морам да бидам меѓу него и Шчесни секако дека Шчесни би избрал да остане, зошто Оспина за мене е несигурен и секогаш ми е страв кога го глеам него на голот, не знам зошто ама ете така се осеќам.

Заради висината мислам пред се ја осеќаш таа несигурност, и ја сум на истото мислење.

Шезни треба да остане, поради тоа што има уште потенцијал да достигне уште поголем квалитет за разлика од Оспина кој според мене го има до сега достигнато peak-от на својата форма. Шезни има само 25 години и веќе е одличен голман, ако му се средат бубачките ќе стане светска класа голман, а Чех е прават фигура да го оправи и да му биде одличен ментор. Шезни нема предност само со физикусот туку и е по авторитетен во 16-ник и ако се среди ќе биде класа, таман време има Чех да го оправи едно 2-3 години. :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom