Немој само да ми кажеш дека си озбилен.
Овој промашува бетер од Жиру,плус во реал се нема изнашутирано многу ако дојде секоја топка на трибина ке ја бараме.
Од напад го сакам Гризман или Левандовски(овој малце потешко).
И класа лев бек ни треба за напад не е толку морална позија сепак има 3-4 што можат добро да ја завршат работата.
Сигурен си во болдот?
Биди сигурен Бензема, е делот од слагалицата кој ни е потребен за дс бидеме шампиони.
По твоја логика и Бејл е бетер од Подолски. Остај ти Реал и Барса, преголем е притисокот и ѕвездите се премногу и доаѓа до гушење. Види го Фабрегас пред да оде у Барса, каков беше у Барса и сега во ЧелзиТие промашувања на Бенз беа сплет на околности, баш се погодија во време кога беше паднат во форма. Бензема во Лион,Бензема во Франција, па и во Реал освен периодот кога не беше у форма е страва напаѓач. Одговара баш на Арсенал, башка што тука е Францускиот професор. Греота е било каква споредба со Жиру.
Најсвеж пример е Санчез. Види само како дојде до израз овде во Арсенал. Во Барса едноставно не можеш да дојдеш до израз од Меси, Нејмар, Чави, Иниеста. Исто како и во Реал, ЦР, Бале, Хамес, Мамес.
Гризман е крило, отпиши го. Левандовски да, ама си кажа нема шанси.
Џексон мене не ми прави мерак иако може да е доста покорисен од Жиру.
Бензема, Лаказет се моите желби, од оние пореалните.