Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ебати коњовите ебати.Тоа миџитот чилеански да му го набутам у затнат нос.Ти ебам неспособниот да одигра салам во дерби утакмица.

Замена во 90+ ќе прави? Санчез преслаб, нека го смени на време

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако извадиме бод ова ќе биде најнезаслужниот што некогаш сме освоиле.
Што сме телиња, телиња сме денес, ама овие Јунајтед се понаивни и од нас.

Солиден бод, толку ни требаше, играта да не ја коментирам многу, Ремзи изигра добро денес, особено добро кога отиде во средината на теренот, се надевам по оваа утакмица Венгер ќе престане со експериментот Ремзи на десно крило.

Фала и на Јунајтед шо ги заменија Рохо и Де Геа. ;)

Добро е извлечеме бодче па крајно време беше и нас малце среќа да не послужи у пм ... Се изпонервирав со Санчез, доста лоша утакмица изигра ...

На дерби натпревари треба да се игра Велбек на местото на Санчез. Ништо не покажува против ривали.

Ebati utakmicata, razbiram se cuvaat za finaleto ali ova bese edna od najgrdite utakmici so gi imet izigrano. Kreativnost nula, zelba nula, sve svedeno na dolgi topki i individualni akcii. Ovaa i taa protiv liverpool na anfield so pobrzo da se zaboraet...

Санчез ја одигра можеби и најлошата утакмица кај нас, Кош потфрли во првиот гол, Белерин се изгуби момакот, Озил и Санти ги виде некој? Жиру кое копито е, не ми се верува дека таков играч ни е прв избор :facepalm:

Озил слабо слабо но лесни 2 асистенции можеше да направи. Штета што Жиру го има за напаѓач.

Хахахах за Озил се фативте, имаше денес бајаги полоши од него, Кокето,Белерин, Санти и Жиру до некаде дека имаше убави шанси да им го брцне.
Добар бод, фала курцу да не се игра квалификации еднаш, да си го прчиме малце и ние.

Озил е одличен или добар од коа се врати во тимот, непотребно се јадат гомна за него. Жиру немаше среќа јбг, Ремзи солиден, Оспина и Кок исто, се останато потфрли.

Без оглед што Жиру малце падна у форма у последно време, без него уште полошо ќе ни беше играта, впрочем во моментов и немаме друг избор на напаѓачката позиција (за жал)

Сеа на лето треба сериозно да се сфатат работите и да се ујачат позициите на Кок,Жиру и евентуално Волкот ако го мааме :D
Фламини,Диаби и Кембел аут, Росицки и Артета сакам да останат .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom