Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
За титула догодина.Оваа сезона се виде од почетокот дека не штимаме.

Убаво би било да го тепаме Челзи за самодоверба, и да задржиме второ место. Со здрав состав и позитивно расположение да ја почнеме следната сезона. Реално имаме добар состав и треба да атакуваме на лига.

Ја гледав у21 , изгледа Вилшер пак се повреди т.е доби удар и го извадија одма, не сум сигурен дали е озбилно нешто или само претпазливост.

Ја гледав у21 , изгледа Вилшер пак се повреди т.е доби удар и го извадија одма, не сум сигурен дали е озбилно нешто или само претпазливост.
:sick::sick::sick: :popce::popce: Башка сезонава е завршена за Џек.

Успат малце факти...

11010292_819846631404369_9139571488614561411_n.jpg

Јасно е кога заебаа нашите, почетокот го преспаа ептен, првите 8-10 утакмици...

2015-04-14_1219.png

Ако видите и последни 20 сме први, последни 25 сме бод зад Челзи.

Башка Војо да не ги праеше оние глупости што не чинеа бодови ќе имавме уште некој собрано...

Јебига мислам дека моментално имаме добар баланс во тимот, зависи и летово кој ќе земеме меѓутоа Начо на пример е ептен подобар од лани што значи левата бековска позиција ни е покриена со два квалитетни играчи, десната со 2 исто, централната е супер со тоа што и Чемберс и Начо може да покријат.

Средината е одлична, нападот солиден, можеме само да додадеме квалитет на овој тим и ако не послужат повредите сериозно да атакуваме на титула следна година.

Не верувам да изгубиме играч летово освен можеби Тео ако се тегне за договор ама па ако си оди Тео сигурно земаме квалитетен играч на таа позиција, има кеш за уште едно засилување летово од типот на Алексис/Озил и гарант ќе земеме некој.

Само како што реков повредите да не не поебат.

Смена на Мертесакер би сакал. Ако ги изгубиме официјално шансите за титула во лигата треба да се форсира дуото Косчелни-Габриел за да се уиграт за наредна сезона. Исто така немаме замена за Кокелан.

Епа јас затоа сакам да се земе Шнајдерлин.Двајца кавалитетни не се на одмет.Секоја година имаме по 50+ утакмици.
Ама знаејки го Венгер колку е пристрасен кон играчите мислам дека ке го чува Артета и нема да купи играч на таа позиција.

Не заборавајте дека Кокелан го немавме до јануари. И Жиру исто. Тоа е тој дисбаланс кога фалат двајца играчи. Кокелан за мене е откритие на полусезоната во ПЛ.

Кога веќе се створи баланс во тимот не сакам никој да си оди, па нити Венгер иако многу веројатно дека за година време ако остане пак ќе пцуеме по него.

Не фала, не сакам да станеме мид-тејбл тим. Венгер со цел тим исповреден не држеше до топ4,овој Клоп едвај 10 место со Дортмунд во буднесот.

Не фала, не сакам да станеме мид-тејбл тим. Венгер со цел тим исповреден не држеше до топ4,овој Клоп едвај 10 место со Дортмунд во буднесот.
Се извинувам што вака ви се мешам во фан клубов ама постов ме покани да искоментирам. :D Една сезона не значи ништо за тоа колку е добар или лош. Патем и во неговата најлоша сезона, заврши пред вас во ЛШ. :)

Се извинувам што вака ви се мешам во фан клубов ама постов ме покани да искоментирам. :D Една сезона не значи ништо за тоа колку е добар или лош. Патем и во неговата најлоша сезона, заврши пред вас во ЛШ. :)
Патем ист број на поени имавме. И Венгерчо во неговата најлоша лигашка сезона со Арсенал стигна до финалето на ЛШ. Да не се разбереме погрешно,сум за смена на Венгер но тоа да биде некоја наша легенда.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom