Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
352 ste i denes? тешко пред нас:noze:

Ако, редно е кокошкиве да го изедат. Бруки ќе е три порази по ред од нив на Олд Трафорд.

Жиру го имаат во тимот, нема шанса да завршиме пред нив.
Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.

Па реално годинава ниеден напаѓач не ви изигра просечно,а не нешто повеќе така да Жиру моментално е измислен за кај вас

Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.

Пресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.

Пресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.
знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клуб

знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клуб

Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.

Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.
Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?

Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?

И сакаш да кажиш дека ако го правам ова пред секоја утакмица, Манчестер ќе се опрај. Шо да не, ќе пробам. Фала.

Блекет ->Жиру Блинд>Жиру Валдес >Жиру. Да завршиме со муабетот.

Current Arsenal players yet to score this season:
Goalkeepers
Gabriel
Francis Coquelin
Chuba Akpom
што викате за ова ?
@DeanLDN22
Have it from an impeccable source that Arsenal have a strong interest in Raheem Sterling. Walcott could be used in any deal to sign him #afc
Не ми стои релевантен изворот а и многу рано почнаа со шпекулации ќе не отечат летово
Od istiot izvor
Have been told Arsenal are preparing a £45m bid for Sterling. Player wants to move back to London in the summer. Talks held. #afc #lfc

Нели Волкот е фан на Ливерпул уште од мал? Сепак добра трампа би било тоа, Стерлинг подобро си ги извршува дефанзивните задачи и не се повредува често.

Далеку од релевантен е изворот што го постирав, не ми беше ни целта тоа.
Поентата ми беше што мислите за тоа, јас сум сеуште неодлучен, но доколку би се продавал Волкот, Стерлинг би бил добра замена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom