Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е едно од најлошите судења кои што сум ги гледал. Се надевам нема да отсуствува повеќе време Дебуши, ми стои дека раката ја скрши. :(

Критериумот на судење е очај, очај, им дава таква слобода за тепање и мавање судијата дури срам да те фаќа да гледаш.

Нека го стаи Фламини во второ, барем да бидеме рамноправни во тепачкиве..

Венгер ич не ми се свига што на пресконференциите си кути за судењето.
Трба да го напинја помошниот судија кога нашиве играчи бараат жолт не он да седи.
Алексис не е нормален:cuc:

Добро полувреме, освен повредата и судењето но тоа не зависеше толку од Арсенал.

Алексис најдобар трансфер во последниве години му е на Чичо. :roker::roker::roker: Камо уште едно вакво ѕверче да имаме ДМФ, иако Кокето во последно време растура.

Џабе водиме,и една од најдобрите игри до сега кога Дебуши пак се повреди. Ич не се радувам да ви кажам искрено.

Моментално го имаме најдобриот играч во ПЛ во нашиот тим. :zver::roker::roker:

Играва со Росицки и Санти ни е најдобра, двајцата знаат да избегаат од играч, двајцата гледаат напред да подадат, едноставно тоа што треба да го игра Арсенал. А не тупење околу 16.

Кокелин позади нив одличен, одлични утакмици игра само нека продолжи така.

Цел тим е добар, само судијава мамицата да му ја ебам, не убија еј :([DOUBLEPOST=1420986553][/DOUBLEPOST]@Makedonec_7 Ништо не му напраи Арнаутович, не?

http://gfycat.com/LargeNarrowCur

Мое извинување. Не пренос не изгледаше толку лошо. Ова е мин.за жолт. Се да му ебам на Мос. Племето негово.

Najzaebano e onaka nekoj da turnis da e vo poln zalet zatrcan a kamo li vo skok. Se nadevam deka ke e rakata poso so i da e drugo e krajno zaebano. Inace koga gi pokazvet Anri i Pires solzi mi idet vo ocive...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom