Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
82 минута а Венгер не прави никакви измени, чека гол да примиме изгледа

Научи ги правилата прво па после збори.
Кои правила ?
Ја како шо приметив никој од тие двајцата шо беа во офсајд немаа контакт со топката.

Мене најјако ми е кога некој измислува работи. Истите тие што го плукаа Велбек, истите уште го плукаат. Истите што го браниме Велбек, истите сеуште го браниме. И оние кои се неутрални гледам не го смениле мислењето. Како и да е, мислењето на фановите нема апсолутно никаква врска со тоа што се бориме секоја година за влез во ЛШ. :)
Шо знам ја мислам дека глеам и некои шо го плукаат Велбек па при вакви голови го фалат, ама ајде нека биде ти како што викаш.
А мислењето на фановите бар според мене има посредно влијание, преку притисокот што треба да го вршат.

Абе венгер, пак иста грешка како со ливерпул.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Аууу, се спасивме, последната шанса на В.Хем беше центиметри од гол

леле, душа немам

Не знам кој го учи Венгер со овие дефанзивни измени кога водиме, со КПР и В.Хем ни успеа, но едвај

Ваууууу алелуја, имавме многу шанси да го решиме наптреваров ,али замор ово оно, се отепаааааа од трчање.
Браво за цел тим, одлична игра, штета за Велбек што не го брцна она сам кога им истрча контра и ја спука десно.
Окс на крај немаше душа и форсираше многу шут.
Нека ни се множат вакви победи, фантастични 3 бода, кога ќе ги видам другиве резултати.

Како и да е изигравме добро и заслужена ни е победата, да не беше Адриан В.Хем одамна ќе беа потопени. Алексис немаше душа денес но нема место за критика за него, пола сезона го носи целиот тим. Одма се виде разликата со Косиелни и без него, а мора да го споменеме и Кокелан, сосем солидно си ја бркаше работата.

Го средивме В.Хем, сега уште Саутемптеон да го средиме за некој ден и да се вратат работите во нормала.

Мора денес да се пофали и Војче, одличен на голот, иако имаше на крај имаше еден излет што можеше гол да не кошта.

Санчез ќе цркне кај и да е, Венгер мора да го одмори минимум 7дена ако сака да го има на располагање до крај на сезона.

Абе Велбек си е просек дечки.Даде гол,тоа е најмногу што може да напраи.Си ја заврши денес работата.

Монреал најнесигурен ми е од одбраната ама ниту еден блок не направи, секој ебан центаршут помина цц ...
Кокелан солиден беше незнам зашо толку се хејтат поедини ликови а ништо лошо немат направено. Сме немале доволно играчи од средина луѓе дај не заебавајте тоа шо влечат повреди сосема различна работа, а на број имаме играчи бар за у средина.
Ја не гледам како би Подолски добил на добра минутажа, ако не го продадеме сигурно нема да е пред Волкот, Велбек и Окс.
Иначе Санчез ќе умре со ова темпо, мора мора да му се даде одмор . Нели е време веќе Волко да заигра, бар 45мин.

Кои правила ?
Ја како шо приметив никој од тие двајцата шо беа во офсајд немаа контакт со топката.

Шо знам ја мислам дека глеам и некои шо го плукаат Велбек па при вакви голови го фалат, ама ајде нека биде ти како што викаш.
А мислењето на фановите бар според мене има посредно влијание, преку притисокот што треба да го вршат.
Не смее противнички играч да го маркира голманот, се суди како пасивен офсајд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom