Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Начекавме и ние со никаква игра да водиме 0-2 на полувреме. Кокелан > Фламини,Артета

Кокелин уште ќе си беше на позајмица да не се повредија и Ремзи и Артета и Вилшер. Ви очигледно сакате на една позиција по 6 играчи да се има.Еден прв состав и 5 замени.

Најјако ми е на фан клубов коа еве веќе 4 месеци се плука по Велбек и еден гол коа ќе даде се се заборава и читам „браво Велбек, знаевме дека ќе го биде“, „Велбек ќе биде играчиште“, „ѕвер“...
Епа и затоа секоја година се бориме за играње во ЛШ...

Чист гол му поништија на Сонг, тоа ми е криво искрено да си кажам. Требаше да си биде фер и да биде резултатот 1-2. Кокелан ни у Турново нема да го земат да игра, а кај нас е прва постава...
Санчез игра добро, ама неколку акции усра со тоа шо многу ја држи топката. Монреал теле, Дебуши изглеа како мало дете покрај Керол и тие неколку дуели што ги имаа ги изгуби (шо е ипак очекувано зошто 2 глави е повисок Керол), Кош добар, Фламини ок, Велбек и покрај тоа шо даде гол за џабе е на терен, подобро да се стави Полди, другите супер се.

Каков ефтин гол, ај у курац, сеа ако реши Венгер пак бункер да игра како на претходните две наебавме.

Криво ми е многу Сонг што го пуштивме, Барса му сјеба кариера...

Дебуши ко да чекаше фаул да му досудат, не ми изгледаше баш ко да тргна на топка. Ај уште пола саат има.

Леле теренов на Вест Хем, кал пред гол:facepalm:

Дебуши ептен тапа во воздушни дуели во одбрана.,...

Волкот у игра и на контри.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Најјако ми е на фан клубов коа еве веќе 4 месеци се плука по Велбек и еден гол коа ќе даде се се заборава и читам „браво Велбек, знаевме дека ќе го биде“, „Велбек ќе биде играчиште“, „ѕвер“...

Чист гол му поништија на Сонг, тоа ми е криво искрено да си кажам. Требаше да си биде фер и да биде резултатот 1-2. Кокелан ни у Турново нема да го земат да игра, а кај нас е прва постава...
Санчез игра добро, ама неколку акции усра со тоа шо многу ја држи топката. Монреал теле, Дебуши изглеа како мало дете покрај Керол и тие неколку дуели што ги имаа ги изгуби (шо е ипак очекувано зошто 2 глави е повисок Керол), Кош добар, Фламини ок, Велбек и покрај тоа шо даде гол за џабе е на терен, подобро да се стави Полди, другите супер се.

Мене најјако ми е кога некој измислува работи. Истите тие што го плукаа Велбек, истите уште го плукаат. Истите што го браниме Велбек, истите сеуште го браниме. И оние кои се неутрални гледам не го смениле мислењето. Како и да е, мислењето на фановите нема апсолутно никаква врска со тоа што се бориме секоја година за влез во ЛШ. :)[DOUBLEPOST=1419784023][/DOUBLEPOST]Абе Дебуши игра одлично со глава, барем според тоа што го имам гледано од неговите претходни натпревари за Арсенал. Проблемот овој натпревар е што се бори со многу повисоки и поснажни играчи од него. На пример поради сплет на околности, за примениот гол Коујате се бореше со Дебуши, а Мартесакер позади него беше осамен. Епа Коујате е повисок 15 сантима од него, а да не зборам и колку е посилен.

Санчез многу ја тупи утакмицава.
И ајде нека го пушта волкот на местот на Ох

Научи ги правилата прво па после збори[DOUBLEPOST=1419784487][/DOUBLEPOST]
Ебати Адрианот, ги вади максимално

Све фати мамицата негова, ама таков голман е има ептен добар рефлекс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom