Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ова дрвото Велбек е печен за во клуб како КПР или Хал каде ќе има биде главна ѕвзеда и ќе им продава пуфки на терен и во соблекувална. Категорично, најлош трасфер сезонава, а Богами има претенденции да прерасни и во еден од полошите во последните неколку години.

По колку глупи фудбалери имаме не е можно. Во овој период да направиш онаков црвен, треба да си класичен ИДИОТ. Браво за Жиру. Браво.[DOUBLEPOST=1419619301][/DOUBLEPOST]
Абе само јас мислам дека одглуми овој?

И да одглуми. Намерата се казнува. А асполтно имаше намера. И да, го удри со главата се виде. Кристлано чисто.

Жиру си има планови за нова година па си лапна 3 меча суспензија.
Јас мислам дека ова дрвото Велбек е печен за во клуб како КПР или Хал каде ќе има биде главна ѕвзеда и ќе им продава пуфки на терен и во соблекувална. Категорично, најлош трасфер сезонава, а Богами има претенденции да прерасни и во еден од полошите во последните неколку години.
Не збори глупости.

Добар ти е тебе ? Реално да збориме, нели ?
Си ја работи задачата.
Дефанзивно е одличен, добро се движи и е доста добар во поврзување на нападот, не му е главна задача да дава голови. Навлекува играчи на себе и навлекува доста фаули во опасни ситуации.
Смирување на топка и заградување не му се најдобри страни ама ќе се среди со време, млад е.
Јас сум доста задоволен од Велбек иако има доста простор за напредок.

Си ја работи задачата.
Дефанзивно е одличен, добро се движи и е доста добар во поврзување на нападот, не му е главна задача да дава голови. Навлекува играчи на себе и навлекува доста фаули во опасни ситуации.
Смирување на топка и заградување не му се најдобри страни ама ќе се среди со време, млад е.
Јас сум доста задоволен од Велбек иако има доста простор за напредок.

Супер за тебе.

Добро е, ај сега немој да заебете, Жиру планира да ебе некој курви не му се играше нешто за празнициве.

За жиру немам коментар ама по ист критериум тогаш и фердинанд требаше да јаде црвен. На тема Велбек се слагамсо Игор.

Со тројца напаѓачи игра(в)ме. Очекуваш сите голгетери да се?

Росицки!!!! :love:

Единствено шо ми се допаѓа кај него е шо трча. И покрива. И толку. Ниту прием, ниту додавање, ниту инстинкт. Не верувам дека некогаш тие работи можи да го научи. А по некоја глупа логика, напаѓачот треба да ги има тие карактеристики. Не можи, ко ќе не ни оди, тој да поркива и да трча назад, кога тој треба да даде гол. Моментално сезонава сме one man team. Санчез е чоекот кој не држи во топ 10 сезонава. Да бидеме реални.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom