Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од Венгер нема поглуп менаџер дефинитвно со 10 души гол ни дадоа глупак се зајачува средината торлак ни еден забеган глуп ........

Венгер да ти ја ебам мајката и све од фамилија!!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Веќе не се ни нервирам. Мизерија, сите освен Жиру и Казорла. Си залужија Ливерпул бод, нема збор. И да, Венгер, што е многу, многу е .

дечки ја мислам дека дедо венгер ве упропасти сезонава. што побрзо смените и направите транзиција толку побрзо ќе си се вратите на трофеите.

Тоа е, имавме победа у рака, но реално и не ја заслужувме токлку.

И Јунајтед со Сер Алекс имаше титули шо не ги заслужуваше толку многу, но ги освојуваше.

п.с Од мечов, доволен е само еден збор. ОЧАЈ. Саутемптон со 4 порази по ред, не можиме да го стигниме. т.е заостануваме зад него.[DOUBLEPOST=1419185201][/DOUBLEPOST]
дечки ја мислам дека дедо венгер ве упропасти сезонава. што побрзо смените и направите транзиција толку побрзо ќе си се вратите на трофеите.

Ја мислам дека ти се лажиш. :D :D

Реков пред натпреварот дека е ова вистински тест за Венгер,видовме колку капацитет има да ја води екипата. Изненадени сте вие што очекувавте лесна победа??

Бидете малку реални,чичково мораше факинг Кокелин да го враќа од позајмица за да може да има играчи во средина.Ептен со 16ти состав.И тоа е многу што го направивме. А и кога гледам во БПЛ темата,крив е што се бранел последните 5 минути,а имал играч повеќе.Шо да направи?Да внесе напаѓач и да оди на 3 гол? :ROFLMAO:

Лесна победа можел да очекува само некој кој не го знае и прати Арсенал, јас очекував баш ваква разврска, не баш толку болна, гол на крај е секогаш најболна работа.

Realno liverpool zasluzija mnogu povekje od bod. Kade be so vakva igra, edvaj 3 akcii ako naprajvme... i mora gol da primime da pocnime da igrame napred, sramota. Nemame kapacitet vo odbrana kako chelzi da se branime na 1 gol prednost... ali dzabe e. Ajde sega uste 20 kola borba za 4to mesto.

И да не се тешиме,фер резултат,Ливерпул беа подобри итн.Водевме до 95та и примивме гол.Место 3,1 бод. Треба да жалиме без разлика на се.

Епа тоа е, Ливерпул после не знам колку години пак е во ЛШ, испаѓа одма уште во фазата по групи, во ПЛ е на ебаното 10то место, на Роџерс му се „ниша“ работата, разликата во шутеви беше 25-5, ни даваат гол со играч помалце, а ние тука се трудиме да најдеме изговори и да го оправдаме Венгер зошто не сме го тепале лошиов Ливерпул...

Па мајку му ланските 5-1 се помал срам од ова...

И да не се тешиме,фер резултат,Ливерпул беа подобри итн.Водевме до 95та и примивме гол.Место 3,1 бод. Треба да жалиме без разлика на се.
Ke zalam ako igravme kako na ovaa utakmica koga edvaj izednacivme posle tolku shansi. Ovaa denesnava nit ke ja zalam nit ke ja pamtam.

ПЕР, шо правиш бе?
10857857_770276329676383_6996571389113659835_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom