A Belerin mnogu losho igra ili taka mene mi se cini ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комедии беше, ја да бев Венгер ќе му речев ај иди побарај ги у соблекувална и ќе го турев Кембел.. Подолски сиротиот, гарант не ни мислел дека ќе заигра, па ни штитниците незнаеше кај ги оставил, па мораше на Озил да му ги земе.![]()
Нешто сериозно се случува, Венгер не го внесе на овие 7 утакмици повеќе од 20 минути се вкупно а очајно требаа измени цело време на лево крило. Не знам како човекот може да остане позитивен на такви лајна.. Греота е.. Подолски сиротиот, гарант не ни мислел дека ќе заигра, па ни штитниците незнаеше кај ги оставил, па мораше на Озил да му ги земе.![]()
Друже доста бе со тоа греота е....Да речеш греота е Кембел да грее клупа ќе те разберам али вака не ја бива.....Полди може уште на зима да си иде што е до мене.....Нешто сериозно се случува, Венгер не го внесе на овие 7 утакмици повеќе од 20 минути се вкупно а очајно требаа измени цело време на лево крило. Не знам како човекот може да остане позитивен на такви лајна.. Греота е
Комедии беше, ја да бев Венгер ќе му речев ај иди побарај ги у соблекувална и ќе го турев Кембел![]()