Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
според ESPN Карваљо се надевал дека ќе потпише со Арсенал до понеделник, не сакал во Јунајтед оти не играле ЛШ

Искрено би бил задоволен со трансфер на Реми во Арсенал. Добар е Лоик, лани за Њукасл даде 16 гола мислам.

За замена е добар, солиден и може да се снајди во ваква формација на Арсенал. Може да игра и зад и пред Санчез, но не е многу тимски играч, што знам. Но на последен ден, ако дојди, муабетот е дај шта даш. А со Реми би биле задоволни повеќето мислам. Сепак, не е некој младич да се калеми, голгетер е, колку толку докажан.[DOUBLEPOST=1409443878][/DOUBLEPOST]
BwUWXEoIAAAyj4q.jpg

Последно уредено:
И ја би рекол, Карвањо и Реми и сосем задоволен ќе бидам, не е најдоброто сценарио но е сосем солидно, дури и само Карваљо или било кој ДМ ќе биде добар трансфер период.

Ајдееее сеа го видов и ја второво,тиња.

Arsenal FC @Arsenal 1m

‪#‎Arsenal‬ team to play Leicester City: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Ozil, Alexis, Sanogo

subs: Martinez, Chambers, Rosicky, Campbell, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Podolski

Нека се ебе Венгер што не му дава шанса на Кембел, нека го пушти ондак дечкото у друг клуб, греота е да грее клупа цело време.....

Нека се ебе Венгер што не му дава шанса на Кембел, нека го пушти ондак дечкото у друг клуб, греота е да грее клупа цело време.....
Poldi ne e greota da grejt klupa, Kembel bil greota koj od zavcera se vrati od Olimpijakos...

Poldi ne e greota da grejt klupa, Kembel bil greota koj od zavcera se vrati od Olimpijakos...
За разлика од Полди , Кембел играше на светското и се покажа бајаги дека треба да игра....Полди нема теорија да биде прв тим, ќе си влага ко резерва секогаш....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom