Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ама кусо е Оспина,затоа му го брцна Луиз

What is your favourite animal ?
AW:The dogs and the horses...to be up to date i have to say i like the pumas as well. :pos:
https://www.youtube.com/watch?v=YpN2xsY9Psw

:ROFLMAO:

Иначе истото мислење го делам со Венгер. Омилениот негов меч, кога ја тепавме Барса со голот на Аршавин.. 2-1, бев болен, со температура, мислам дека после голот на Аршавин оздравев и трчав низ дома како ненормален.

Дефинитивно еден од оние мечеви кој секогаш ќе ги памтам.

Абе Дејвид О'Лири бил рекордер по број на настапи за Арсенал ? А ? Јас цело време мислев дека е Тони Адамс. :eek:

a9y7ebym.jpg

Полди е бетер од скопска пичка со постирањево на селфиња и слики на фб, инстаграм и твитер.

Sepak,dobro skokce mora da se priznae :D

:ROFLMAO:

Иначе истото мислење го делам со Венгер. Омилениот негов меч, кога ја тепавме Барса со голот на Аршавин.. 2-1, бев болен, со температура, мислам дека после голот на Аршавин оздравев и трчав низ дома како ненормален.

Дефинитивно еден од оние мечеви кој секогаш ќе ги памтам.
Мене ми е во топ 5 утакмици, можеби малку губи на значење пошто отпаднавме во двомечот али јбг.Сепак Арсен остана доследен на својата филозофија и ја победи Барса "the Arsenal way" без автобуси и шлепери паркирани пред гол.Ја надигра Барса со отворен и напаѓачки фудбал,што во тоа време беше научна фантастика.

Кој е Кинтеро бре ? :| Наводно сме го потпишале ... Се надевам дека ова нема да значи крај за Санти у Арсенал :unsure:
Иначе знам Кембел ќе го размрда Жиру доста :)

Последно уредено:
Колумбиец е.Стварно глуп трансфер доколку си оди Казорла.[DOUBLEPOST=1406831890][/DOUBLEPOST]Помлада,многу помлада верзија на Казорла,само што го нема неговото искуство.
Изгледа Казорла е незадоволен од статусот што ќе го има во новата сезона,сака статус на првотимец,Атлетико Мадрид можна следна дестинација.
Дај боже ништо да не биде од ова.

Последно уредено:
Gluposti se , demantirase agentot. Za Quintero zboram :)
Santi pred 3 dena izjavi deka e sreken vo Arsenal i ne planira da si odi.
Treta takva izjava mu e letovo,a i ne gledam pricina zosto bi sakal da si zamine.
Arsenal moze da donese uste 1 stranec samo vo timot :D a toa DM ke e .

Нема шанси да си оди Казорла, најобични шпекулации..

Глупи шпекулации ебаго .
Vítor Hugo Alvarenga @valvarenga 1m

Empresário de Quintero nega acordo entre FC Porto e Arsenal/Agent of Quintero denies switch from Porto to Arsenal. #Quintero#Arsenal

А да го дадеме Казорла и доплатиме за Ројс? Какво страшно играчиште!

Може и Санчез да го дадеме за Ројс + доплата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom