Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Џенкинсон ќе има одлична сезона во Хал и сигурен сум дека ќе избори место во репрезентација.Многу ми е криво што ќе си оди,сакам да се врати некој ден уште подобар.

Се знае дали Санчез ќе игра на Емирати купот?

Запрепастен сум од Венгер, Арсенал и траснфер периодов. Задоволен сум многу, иако уште 2 трансфери добри треба да биднат, некој солиден напаѓач и ДМ. Уште од минатата сезона најкритичен ни беше нападот, класа играч да му праи притисок на Жиру, не се надевам дека тоа е Санчез, ни треба висок снажен некој.Лукаку го сакам. :D
Ме интересира и ако се донесе ДМ што ќе биде со Артета и Фламини? Мн везњаци ни се собраа некако, не дека е лошо тоа али за Венгер чудно ми е ова :D

Се знае дали Санчез ќе игра на Емирати купот?
На сликите од тренингот пред два дена не го видов, изгледа уште не е приклучен на екипата.
Емирати купов е на 02/03 Август, не верувам да биде спремен да игра, освен ако не тренирал во Англија додека останативе беа за ЊуЈорк или па може ќе го видиме по едно полувреме максимум.

Сега нели отидоа на припреми во Австрија, кои играчи се земени има ли листа?
Убаво што се припремиве во Австрија на Алпите малце хемоглобинот да им се качи, природен допинг.:D

Последно уредено:
Опаааа у серија влеговме ејјј.....Ај нека не дорадува уште со уште еден трансфер и на коњ сме.
Овој Чемберс ич не знам што играч е....

До пред две години нашиот најголем трансфер во историјата беше помал од овој последниов за 19 год. играч кој најверојатно би бил резерва (за почеток). Изненадува позитивно Венгер, тоа е таа финансиска инјекција (нови договори за спонзорства и сл.) која ни ги овозможи сите овие трансфери.

Аршавин ни беше најголемо и најскапо засилување, со парите од прилика ко за детево од Саутемтон. Може да се тргне банерот "We don't buy superstars, we make them" :LOL:

Заборавете го Шнајдерлин,кај комшиите потпишува.

Се ми се чини некако дека Венгер го чека Кедира да се договори со него во последен момент, а во меѓувреме има и некои други опции но овој му е главната цел.

Уште еден, максимум двајца играчи ако се земат. Се надевам Венгер знае дека ДМ позицијата е критична и ќе земе квалитет.

И јас мислам дека нема да останеме ‘само‘ со овие трансфери, ќе има уште еден голем трансфер во Август.

Не оди со глава во ѕид, муабетот му беше дека кога можеше рвп шо толку многу ни беше потребен да се даде на јунајтед, тогаш не би требало да биде проблем ако играч ко Вермален кој еве 2 сезони веќе е замена и има 10 утакмици преку сила изиграно да се даде на било кој.
Dali vie razbirate za sto se raboti tuka?
KAPITEN mu prodavame na United vtor pat vo 3 godini. Dali ti veruvas deka istoto bi go napravile i tie?!
TOTALNO e nebitno dali i kako igral toj vo poslednive 2 godini
Znavi Rvp bese NEOPRISTIVA greska namesto da naucat od toa pak istata pesna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom