Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
може Венгер сака Чемберс да го прави ДМФ, за Саутемтон има и ЦМ играно мислам, има добра техника.:D

Не знам, јас пак мислам дека ДМФ играч ќе земеме, не верувам како што вика и KembaW целиот труд со трансферите на Озил, Санчез да останеме пак со Артета зад нив, ама со Венгер ништо не се знае.

Оспина е done deal,а Чемберс уште личните услови ваљда.Ја сум убеден дека ке донесе ДМ,тоа дека Вилшер ке ја игра таа улога беа измислици на Мирор...Еве Шнајдерлин пак се спомнува а и за Карваљо божемски сме понудила 24 а они сакале 34...
David Ornstein ‏@bbcsport_david 4m
If & when Chambers move to Arsenal goes through, likely Carl Jenkinson will leave on loan to gain regular first-team football #afc #saintsfc
Добро е значи не е планиран како замена за Вермален туку на Џенко.
Браво Венгер за трансферите досега.

Последно уредено:
Многу веројатно е ова
https://twitter.com/bbcsport_david/status/492807196456259585
мислам дека веродостоен извор е дечково[DOUBLEPOST=1406330822][/DOUBLEPOST]На страната на Сотон Чемберс е опишан како висок креативен играч од средината што може да покрива и на десен бек.
Значи ДМФ нема да се купува
http://www.saintsfc.co.uk/team/player-profile/calum-chambers/22

Последно уредено:
И мене некако ми фаѓа главата дека е можно да го игра ДМФ Венгер, најверојатно неможеле да се погодат за Шнајдерлин и дај шта даш :D

1 sat ne proveriv transfer novosti za Arsenal i sme go kupile detevo 19 godisno od nigde nikade :D. Ajde neka se ugode, maliot moze mnogu da napreduva za razlika od Jenko koj vekje e vo podizminatite godini za napredok.

Ajde uste dmf i zamena za potencijalnoto zaminuvanje na Verma i celime kon povisoki dostreli (ma da dobro e i Giroud da ne e osamen centarfor ):D

Реков, солиден бек е, чим потврди и овај Давид на ББС значи done deal e. Веројатно тој беше слободен овај период, и зошто да не. Џенко нека оди на позајмица, вака и Дебуши ќе има конкуренција. Супер трансфери.

И јас мислам дека Опсина е потпишан, само веројатно се чека правилен момент. 4 трансфер до средина на јули. Кој би рекол.

Остануваат критични ДМФ и ЦФ. Апсолутно стојам дека мора да купиме класичен напаѓач, голгетер.

Ја мислам дека покритична позиција ни е ДМФ,еве лани само со Жиру игравме па бевме добри напад,плус сеа засилени со Санчез мислам дека ќе бидемо доволно продуктивни напред.Лани титулата ја изгубивме на 2 утакмици на кои примивме 11 гола бидејќи немавме човек кој ќе ја заштити одбраната,така да мислам дека Венгер треба да запне да земе некој поквалитетен и искусен деструктивец.

Абе деструктивец имаме, класичен и то во тимот, ама тој нема мозок. Фламини. :D

Детево има 19 години несакам верувам дека тој ќе биде дмф-то што ни треба.Нека оди втор десен бек ма да и тука незнам колку е подобар од Џенкинсон

David Ornstein @bbcsport_david · 59m
Chambers close to completion, fee above £10m, terms not finalised. Seen as versatile option RB, CB & more advanced if needed #afc#saintsfc

Ја мислам дека покритична позиција ни е ДМФ,еве лани само со Жиру игравме па бевме добри напад,плус сеа засилени со Санчез мислам дека ќе бидемо доволно продуктивни напред.Лани титулата ја изгубивме на 2 утакмици на кои примивме 11 гола бидејќи немавме човек кој ќе ја заштити одбраната,така да мислам дека Венгер треба да запне да земе некој поквалитетен и искусен деструктивец.
Сериозен си дека со Жиру сме биле добри во нападот ?
Па мајку му стара цела сезона го колневме Жиру дека е теле за цф и наеднаш го потпишуваме Санчез и се е розево...
Жиру беше добар да речеме првите 10тина кола кога може беше и најдобар напаѓач во ПЛ (ако не се лажам и најефикасен беше тој период) ама после чорба, утињаше и тоа шо не може да се утне. Сеа повеќето викаат добар е Жиру ама у декември баш тие ќе бидат најгласни дека Венгер требал цф да земе и кај му бил паметот кога во нападот сметал на Жиру и Саного.
И не заебавај дека титулата ни избега само заради тие 11 гола шо ги примивме против челзи и сити зошто тие 11 гола ни изгубија пак само 6 бода, а кај се бодовите од поразот и нерешената со Евертон, нерешената со Саутемптон, нерешената со Стоук, 5те изгубени поени од утакмиците со мизерниот јунајтед од лани...

Ареса ме шо ќе го земме тва пишкалачето од Саутемтон. Оспина е дан дил шо нее јасно,Венгер изјави ето. :) Оште Кедира да се зема и мислам оти толко ќее.Значи секак ќе одаме за ДМ,шпиц не терајте,изгледа Жиру ного се швалерисува,дек на жена му и на швалерката шо ѓее опнал и на старио изгледа.

Честито нека ни е трансферот.Се работи за талент од кого се очекува многу во англискиот фудбал.Само не ми е јасно од каде излезе ова наеднаш. Со Хекторот наш што ќе правиме? :(

Значи Чамберс и Оспина играчи на Арсенал.4 играчи до крај на Јули.Да ми го кааше некој тва у мај луд ќе го извадаах.Оште дм изгледа ќе се зимува,ако Вермален не си оде.
А претеризам ќе биде од старио ак зема и класа напаѓач :)

Значи Чамберс и Оспина играчи на Арсенал.4 играчи до крај на Јули.Да ми го кааше некој тва у мај луд ќе го извадаах.Оште дм изгледа ќе се зимува,ако Вермален не си оде.
А претеризам ќе биде од старио ак зема и класа напаѓач :)
Ама наште фанаве никоа пт нема да биат задоволни,секоа пт сакат нешто повеќе.Јас на пример сакум и ЦФ и ДМ и уште мислум како и друзи тука оти требат уште појачања :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom