Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кавани по се ми изгледа дека ќе оди во градот Манчестер, само не знам во кој тим.

Не ми се верува дека само на Санчез ќе остане,гарант планира и напаѓач да купува стариот ако веќе има пари на сметката.Лани неуспешно проба да го ангажира Суарез,а шпекулациите почнаа да се шират ова време.

Најискрено не ни сакам да дојде тука. Ми изгледа како преценет, преплатен играч, отиде од отепаната Итаљанска во уштепотепанта француска и не покажа нешто посебно (не играше на својата позиција додуша) на светското беше труп, еден од полошите играчи.

Веројатно ќе кошта 50 милиони фунти и преку 200.000 плата неделно.

.. да не бидеме многу алчни. Порано нишо не сме купувале, па сме биле радосни со тоа ако некој од повреда закрепне. Сега со Санчез, Дебуши, Оспина и Кедира ако се заокружи трансфер периодот, нема што повеќе да бараме.

Ќе биде едно од најдобрите трансфер лета за Арсенал.

Се согласувам со Awake, иако сеуште ќе ни фали класа шпиц, но нема и некој избор на пазарот, така да поарно да купуваме само колку да се купи нешто, ако се најде добра прилика ако не, со играчите спомнати погоре, топсме.

Оној Овен кое исфрустрирано гомце е ај ај ај.....

btw дечки, според она што го читам скоро сите оние што пишуваат за Арсенал, Carl Jenkinson иде на позајмица во некој клуб од ПЛ. (најверојатно Newcastle) А, негова замена ќе биде 20 годишниот десен бек Javi Manquillo од Атлетико Мадрид.

А, Debuchy официјално би требало утре да биде преставен. Сега ова со Jenkinson и незнам колку е добро или лошо.

btw дечки, според она што го читам скоро сите оние што пишуваат за Арсенал, Carl Jenkinson иде на позајмица во некој клуб од ПЛ. (најверојатно Newcastle) А, негова замена ќе биде 20 годишниот десен бек Javi Manquillo од Атлетико Мадрид.

А, Debuchy официјално би требало утре да биде преставен. Сега ова со Jenkinson и незнам колку е добро или лошо.

За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.

За мене перфектно. Кај и да оди ќе игра прв тим, особено во Њукасал, бидејќи ако се сеќавам убо не ни купија замена за Дебуши. Да билда ПЛ искуство во топ екипа која е секогаш на средина на табела и да има 40 меча во сезона е токму она што него му треба. Венгер сигурно има некој план со него и ќе знај шо да му речи за овај да дава максимум на секој меч во било кој тим да оди.

Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord. :)

Па не е баш така сјајно за Carl. Сврти страна поназад на темава. Само што се официјализира трансферот во Newcastle за новиот десен бек од Feynoord. :)
Немора да значи дека ќе го пратиме у Њукасл глеам се шпекулира за позајмица во Стоук, дефинитивно потребна позајмица и за двете страни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom