Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Центар не е „далеку“ :pipi:

Немора да е од центар. До некаде подолски и казорла имаат добар удар ама тоа ти е исто како да имаш неуплатен тикет.
Хунтелар би можел да биде тој човек...
@Makedonec_7

Како за кого, јас несакам да го видам назад а ни 95% фанови worldwide од Арсенал.

Поарно нека плати 60 милиони за суарез отколку за личност со дете во себе

Немора да е од центар. До некаде подолски и казорла имаат добар удар ама тоа ти е исто како да имаш неуплатен тикет.
Хунтелар би можел да биде тој човек...
@Makedonec_7

Како за кого, јас несакам да го видам назад а ни 95% фанови worldwide од Арсенал.

Поарно нека плати 60 милиони за старите копачки на суарез отколку за личност со дете во себе
Fixed :D
И ја го сакам Суарез ама штом Бејл отиде за 100 милиони, Суарез особено после оваа сезона би требало да вреди барем 130...

А и особено шо нема шанси Суарез да дојди кај нас, а и нема шанси да остани во Премиер Лига без разлика шо ќе направи со Ливерпул сезонава.

Не би било лошо да се пазарува од Њукасл и КПР на лето,Сања за Дебуши и Жиру за Реми.Реми е играч кој што има силен шут,брзина и знае да издрибла.Очајно фали таков напаѓач во тимот.Читав дека Сања наводно сакал да остане во Англија така да не би била лоша таа опција да игра со многу колеги од репрезентацијата.

Не би било лошо да се пазарува од Њукасл и КПР на лето,Сања за Дебуши и Жиру за Реми.Реми е играч кој што има силен шут,брзина и знае да издрибла.Очајно фали таков напаѓач во тимот.Читав дека Сања наводно сакал да остане во Англија така да не би била лоша таа опција да игра со многу колеги од репрезентацијата.
Сања ако си оди,ќе си оди заради поголема плата,чисто сумљам дека Њукасл можат да му го приуштат тоа.Ако веќе решил да остане во Англија,онда ќе оди во Сити најверојатно.

Сања ако си оди,ќе си оди заради поголема плата,чисто сумљам дека Њукасл можат да му го приуштат тоа.Ако веќе решил да остане во Англија,онда ќе оди во Сити најверојатно.
Не верувам дека ќе оди кај ривал,не е таков карактер.Сака на повеќе години да му се продолжи а традицијата овде е на постарите по 1 година да им се продолжува договорот.

Neznam dali ste zaprimetile od koga se povredi Ramsey i Walcott(koj davase dinamicnost na igrava) definitvno najdosadnite natprevari gi igrame vo EPL. Vo napad retko koga zavrsuvame so sansa za gol(pretezno davame gol)zatoa sto gresat vo dodavanje i vo odbrana bunker. Kontrite se krajna retkost(srekja gi iskoristuvame maksimalno) a polukontrite recisi i ne postojat, poso mora na primer Arteta da ja vrati na bek topkata.

Inace vo pogled na tabelata vo poslednive 2 meseci imame osvoeno 12 od mozni 27 poeni. Pa naredno kolo bi bil prezadovolen i so remi na gudison park.

Inace moj mal ljubilej na forumov, 5 000 mislenja, prvoto go pisav tuka a i 5 000-to. COYG

Последно уредено:
Сезоната ни тргна надолу после повредата на Ремзи.
А најмногу излезе на виделина во овие фев/март месеци каде згуснатиот распоред и тешките противници си го направија своето.

Кога зборуваме за трансфери,Сања дефинитивно го напушта клубот.Омилен лик ми е Ричардс од Сити.Многу му ги оспоруваат квалитетите.Мислам дека ќе испадне исти курац ко Пер. Колку зборев за Пер,уште од 2008-9 да дое,исто и за Ричардс,уште 2010-11 го сакам у тим.Дај боже ова да ми се исполни , а и нема да не чини многу,повеќе од 10-12 мил.

За напаѓач нема што да се збори. Само класа напаѓач,веќе докажан. Тоа подразбира едно добри 50 милиончиња да се натртат.

Кога Ремзи се повреди, уште го имавме здрав Волкот, кој тогаш се врати и влезе во форма. Кога тој се повреди, Казорла не вадеше од калта средина на јануари па се до крајот на февруари. Па неколку битни голови на Окс и веќе немаше кој да преземе инцијатива. Со повредите на Џек и Месут, ја изгубивме и таа креативност која ја имавме. Немавме брзи пасови, немаве флуидност. Повредата не Ремзи немаше да се забележи доколку другиве останеа здрави, а и искрено со ваков ростер не можеме да се носиме со Сити и Челзи. Ливерпул е друга приказна. Имаа скоро 20 меча помалку од нас и останаа свежи. Играат секоја сабота, за разлика од нас, кој од јануари до март игравме среда-сабота, среда-сабота. Но не е то оправдување.

Сања заминува и тоа во Сити. Убеден сум. Освен Забалета немаат друг избор за таа десна бековска позиција, па им треба back up.

zp_19_Szczesny-1_2327.jpg

Слеееееееееееем дааааааанк!!!!![DOUBLEPOST=1396262673][/DOUBLEPOST]

Диаби на фул тренинг. Спремен за Евертон. На официјална. :vozbud::vozbud::vozbud:

Диаби на фул тренинг. Спремен за Евертон. На официјална. :vozbud::vozbud::vozbud:

а фитнесот како му стои, пишува дека почнува да тренира со првиот тим на 1ви Април, не мора да значи дека е спремен да игра.:unsure:
Дај боже да е спремен, моментално многу не е потребен динамичен играч во средината како него.

Lothar Matthaus vcera izjavi deka Josip Drmic ste go dogovorile.
Матеус кажа жена му на Дрмиќ барала куќа во Лондон.
Дрмиќ после одговори дека нема жена, сингл е.
Матеус не е веродостоен извор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom