Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе колку ни фали Тео ау ау ау..... Штета што џбунов Данте е буљаш и го фаулираше Окс ќе беше интересна акција. Ај може втор жут да попие па да праиме сапрајс а :D

Иначе колку ни фали Тео ау ау ау..... Штета што џбунов Данте е буљаш и го фаулираше Окс ќе беше интересна акција. Ај може втор жут да попие па да праиме сапрајс а :D

Клавам рака дека Пеп ќе го смени на полувреме. После то направи уште еден фаул, па сега контакт со наш играч ќе биди жолт картон. Мора Окс да оди лево, Гнабри десно, а Подолски аут. Да рашириме по крила. Има простор. Ајде Венгер, прочитај не тука. (Кај е она икончето шо беше ко поп). Баш одговараше да го ставам сега. :D :D :pos:

Како што веќе еднаш имам спомнато јас мислам дека треба да му се даде шанса на Окс да игра како лажна деветка, не може напаѓач да биде по спор од стоперите против кој игра..

Добро бе зошто Робен не доби жут!!!!!Срамота се вакви играчи во фудбалот!!!Дајвери евривер[DOUBLEPOST=1394571586][/DOUBLEPOST]Хахахахахах Полди им го брцна :pos:

Полди го зашемети Ноер. Овој после топката само у аут ја избиваше :D
Не знам зошто ама Подолски е многу нервозен на утакмицава и е многу крвнички настроен...

А робен да му се плукнам у тоа фацата дајверска, затоа и уште викам дека на Емирати немаше пенал и црвен...

Нојер барем можеше да проба да одбрани шо... :icon_lol:

Судии му поклонија еден пенал и црвен картон на Баерн Минхе. Тврдам дека доколку пеналот го погодевме ние ќе се радувавме денес. Убеден сум. Не знам зошто Венгер го смена Озил, но правилно постапи. Во вториот дел тргнавме со поголема желба. Единствено шо неможам дасфатам како нашиот играч не го испрати Бастијан во 16кот. Но, Боже мој. Играч светска класа. Нас ни поклонија гол денес, да бидеме реални имаше фал над Лам. Се на се, тоа не го намалува успехот на Баерн Минхерн и сосема заслужено поминуваат понатаму.

Срамота ауууууууу, јас мислев нема полош дајвер од Суарез, али имало, нека иде да игра балет овој Робен, пиче невиѓено.

Второ покажавме заби и не се обрукаа. Фабиански :cuc: штета што ќе си иде, али му посакувам да игра повеќе, кај нас тешко пред Војче да игра.
Се молам да не се повреди Окс дека нешто се жалеше. И дефинитивно на лето сите пари на напаѓач да се дадат, како ни фали еден класа голгетер има да не отвори .

Полди изненади второ, браво , сепак покажа големо залагање вечерва.

Тоа е тоа момци, наредна сезона повеќе среќа и ако може да ги избегнеме Баерн во толку рана фаза, досадно стана веќе ова.

Судии му поклонија еден пенал и црвен картон на Баерн Минхе. Тврдам дека доколку пеналот го погодевме ние ќе се радувавме денес. Убеден сум. Не знам зошто Венгер го смена Озил, но правилно постапи. Во вториот дел тргнавме со поголема желба. Единствено шо неможам дасфатам како нашиот играч не го испрати Бастијан во 16кот. Но, Боже мој. Играч светска класа. Нас ни поклонија гол денес, да бидеме реални имаше фал над Лам. Се на се, тоа не го намалува успехот на Баерн Минхерн и сосема заслужено поминуваат понатаму.
Се повредил (така кажаа коментаторите на itv) ...
Се надевам не е ништо сериозно и ќе биде спремен за викендов.

Според она што го чув од англиските коментатори на itv рекоа дека Озил е заменет поради физички проблем (повреда), а не поради тактичка промена на Венгер.

edit: Веќе гледам дека ти одговориле.

Инаку тоа е тоа. Глава горе.. да не должам за утакмицата, сосема солидно, што можевме можевме.. можевме и први да завршиме во груша. Сега е најважно да се даде се од себе понатака.

Се повредил (така кажаа коментаторите на itv) ...
Се надевам не е ништо сериозно и ќе биде спремен за викендов.

Аууу, уште то ни фалеше. Мора со Тотенхем да победиме. Едноставно ако сакаме да ги задржиме и така полумртвите шанси за титула мора да победиме сабота.

Се на се, јас не сум разочаран, во некои други околности 1-1 на Алианц е одличен резултат. Се бореа добро момците особено во второто полувреме. Треба тој борбен дух и полет да се преслика со победа над Кокошките.

Japanese youngster Ryo Miyaichi flew out with the squad but is ineligible to play. No one at Arsenal realised until they landed in Germany.

Ај ај ај ова брука малце али нема везе :ROFLMAO:

За жал на лошите вести им нема крај, Озил е повреден и ќе отсуствува неколку недели. Уште малце и ќе немаме играчи во средниот ред. И поарно што не поминаве даље у ЛШ. Не знам со кои играчи ќе се игра веќе, воа не е нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom