Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа. Господ нека ни е напомош.

Средината ваква некако ја гледам за следните утакмици.

Артета --- Бентнер --- Фламини

Ако не послужи среќата Ремзи ќе се врати после утакмицата со Тотенхем, па и Калстром, колку и да ни е смешно и он ни е потребен во моментов, макар и како опција за на клупа.

Ако не послужи среќата Ремзи ќе се врати после утакмицата со Тотенхем, па и Калстром, колку и да ни е смешно и он ни е потребен во моментов, макар и како опција за на клупа.

Богами и мене ми текна на ова. Во моментов без Озил, Ремзи и Вилшер.. Калстром за првпат го гледам како логичен трансфер на Венгер. :icon_lol: We need you!

Не треба да бидеме разочарани од денешниот резултат. Одлично второ полувреме и штета што први не дадовме гол, многу подруго ќе беше на 0-1.

Тоа е тоа, првиот натпревар т.е. црвениот на Војче беше одлучувачки во двомечот.

Робен е гнасотија невидена.

Фламини-Артета
Окс-Казорла-Полди
Жиру

Замени не треба :D

Убаво реков ја младите да трчаат вечерва, ама кој ме слуша мене :icon_lol:
На македонец му се напраи кеифот, нема да го глеа Озил некое време :icon_mrgr:

Шала на страна со оглед на тоа што за мене до крај на сезонава постои фа купот, и без Озил иаме добри играчи за титулата. Во ПЛ нема што да бараме (освен нели 3-4 место) зошто на Сити само уште тоа им остана и не верувам дека ПЛ ќе освои некој друг освен Сити.

И оваа утакмица како и некои други со поозбилни противници покажуваат дека Артета не може да биде стартер повеќе во овој тим, ниту пак Жиру може да биде главен напаѓач. Тие две позиции се клучни за решавање на лето, но и нов десен бек, резервни голман и централен ако си заминат сите тројца (Сања, Фабиански и Вермален). А се покажува дека и Фабиански е еден од најдобрите втори голмани во било кој тим, а Вермален е дефинитивно најдобар трет централен дефанзивец.

Не треба сеуште да губиме надеж за титулата во ПЛ. Барем не дур не го видиме исходот од утакмицата во недела. Ако заостануваме до 4 бодови после уткамицата со Евертон, би требало сеуште да имаме шанси.

Последно уредено:
tumblr_n2akmvDIpD1qz51y7o1_500.gif

Добар играч е Робен, ама гнасно педерче е. Што вика Топче, ногата да си ја искрши од глумење.

Абе Мертесакер беше капитен вчера, во стартна постава со Вермален? Или се лажам?

Добар играч е Робен, ама гнасно педерче е. Што вика Топче, ногата да си ја искрши од глумење.

Абе Мертесакер беше капитен вчера, во стартна постава со Вермален? Или се лажам?

Не. Вермален беше капитен.

Nope вермален беше капитен

Се усеца коментаторов мислејки дека ке биде гол шутот.

Па без звук го слушав јас, се отепав од барање шо се деси. Реков Робен пак падна негде/некако. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom