Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Росицки ни е најголемото засилување за февурари. Можи да го смени текот на еден меч, комплетно. Тимот за утре, според мене:

Шчезни; Сања, Пер, Косиелни, Гибс; Артета, Окслејд, Озил, Казорла, Подолски; Жиру.

Росицки ни е најголемото засилување за февурари. Можи да го смени текот на еден меч, комплетно. Тимот за утре, според мене:

Шчезни; Сања, Пер, Косиелни, Гибс; Артета, Окслејд, Озил, Казорла, Подолски; Жиру.

Утре,99% Росицки ќе биде стартер.

После славењето коа ни даде гол на последната утакмица може да се врати како чистач и никако на друг начин...

Чистач на шо ? На шкафот со трофеи на Емирати ? :D :D :D

Arsenal vs Palace: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Arteta, Ox - Podolski, Özil, Cazorla - Giroud.

Subs: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Zelalem, Gnabry, Bendtner.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 16:10 ---
Конечно Подолски прва

Каков офанзивен тим. Гибс не стартува, изгледа не е сосем опоравен

Arsenal vs Palace: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Arteta, Ox - Podolski, Özil, Cazorla - Giroud.

Subs: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Zelalem, Gnabry, Bendtner.
--- надополнето: 2 февруари 2014 во 16:10 ---
Конечно Подолски прва

Цел тим го погодив, да не речите вака-така :P Демек многу тешко беше да се погоди.

Џек треба да се врати, а и кој фали друг ? Фламини, така ? Тенки сме без Ремзи и Тео, тенки.

АЈмоооооо момцииии.....Сакам добра партија и да ги отвориме Палас. Окс повторно средина, ќе биде интересно како ќе му иде втор натпревар на таа позиција.
Клупата колку ни е слаба ај ај ај.....Не знам како ви е на вас ,али онака кога ќе ги прочитам првите три букви Бен ми се присерува.....

Гоу гоу Ганерс

Jack Wilshere has completed 300 passes in the final third this season in the Premier League. No Englishman has completed more.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom