Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Neil-Patrick-Harris-Gun-to-Head.gif

Ахахаа, абе гарант и Дракслер да го земевме истото ќе се случеше.

:eek::eek: Рекордче, кога дојде кога се повреди......

Читам нешто дека веќе имал мала повреда уште пред да дојде, не верувам, но ако е вистина треба да се засрами клубот од постапките што ги прави на транфер пазарот. Да купиш повреден играч да пополни позиција на повредени играчи.

Фримпонг со два жолти картони во првите 39мин во неговиот прв натпревар за Барнли

Одличен трансфер. :pos::pos:

Иначе, за утре, мечот против Кристал Палас ќе биде еден од потешките во сезонава. Тони Пјулис го среди тимот во него стил. Уште Рори Делап да го врати.

Ахахаа, абе гарант и Дракслер да го земевме истото ќе се случеше.

Незнам дали ти е ироничен коментаров или не.. ама што има врска кого ќе сме земеле, да не знае Венгер дека ќе се повреди на прв тренинг, да ти ебам и среќата што ја имаме.

Читам нешто дека веќе имал мала повреда уште пред да дојде, не верувам, но ако е вистина треба да се засрами клубот од постапките што ги прави на транфер пазарот. Да купиш повреден играч да пополни позиција на повредени играчи.

Шпекулации, а што праиме со тоа што и Дракслер беше повреден а сите сакавте да дојде иако немаше да игра до Март?

И јас сум разочаран што не земавме напаѓач ама не е Венгер крив што Калстром се повредува на прв тренинг или што Волкот заработи 6 месечна повреда или што Дијаби е цел живот повреден или што Ремзи се доповреди... Бидете малце реални не е само до него проблемот со повредите.
Заеба работа само што не зема напаѓач, сам ќе го увиди тоа кога ќе почне периодов сега уште малку.

Незнам дали ти е ироничен коментаров или не.. ама што има врска кого ќе сме земеле, да не знае Венгер дека ќе се повреди на прв тренинг, да ти ебам и среќата што ја имаме.

Ne treba da znae dali ke se povredi ili ne na prv trening no morat da go znajt rizikot od zemanje 31 godishen igrac koj ne igral fudbal od oktomvri. Znaci imat razlika od baba vangja predviduvanje i dobro zavrsena domasna rabota okolu igracot koj se kupuvat.

Шпекулации, а што праиме со тоа што и Дракслер беше повреден а сите сакавте да дојде иако немаше да игра до Март?

И јас сум разочаран што не земавме напаѓач ама не е Венгер крив што Калстром се повредува на прв тренинг или што Волкот заработи 6 месечна повреда или што Дијаби е цел живот повреден или што Ремзи се доповреди... Бидете малце реални не е само до него проблемот со повредите.
Заеба работа само што не зема напаѓач, сам ќе го увиди тоа кога ќе почне периодов сега уште малку.

Не е до Венгер ама е и до медицинскиот тим,па што го ставале Рамзи да тренира кога не бил доволно опоравен,кажа Венгер наводно дека го ставиле мускулот на тест и се било во ред и одма лесен тренинг и повреда,епа не е само до лоша среќа,5-6 години ни се дешава ова уназад..

Извинете што се межам вака ама грешка е на венгер што го зема Калстром....Како претндент за титула има најпогодната позиција што арсенал ја имал во последните 8 години .... Тешко дека ќе има пак ваква добра шанса со вакви потези ако продолжи...Можеше и мораше да најде подобро решение од калстром па макар било и за краток период...а и со повредите стварно немате среќа.....

Секој си има право на свое мислење, мое е дека не се врти ниту зависи сезонава околу Калстром и неговиот трансфер. Незнам само зашто сте запнале толку, средњак и вака и така не ни требаше, ќе издржиме таму.

Напаѓач е проблемот и тука е грешката.
--- надополнето: 1 февруари 2014 во 17:09 ---
Извинете што се межам вака ама грешка е на венгер што го зема Калстром....Како претндент за титула има најпогодната позиција што арсенал ја имал во последните 8 години .... Тешко дека ќе има пак ваква добра шанса со вакви потези ако продолжи...Можеше и мораше да најде подобро решение од калстром па макар било и за краток период...а и со повредите стварно немате среќа.....

Бујрум, дај имиња предлози кои би можеле да ги земеме. Баш сакам да слушнам кого друг можевме да зееме. Не мислам ја дека Калстром е некое wow засилување ама ич, само ме интересира кого друг можевме да зееме во средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom