Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еве што значи играњето на крилен играч како Гнабри наспроти некој како Казорла/Озил/Џек на крило. Баш ме интересира на крај ако извадат вакво како ќе бидат average positions на играчиве.

BdJyhtwCUAAcfKk.png

Џек мора да ги смири страстите малце..

Гнабри е ѕвер,мислам дека Венгер не го игра често затоа што е многу млад и несака да го префорсира,па да се повреди,ќе му дојде времето и него..Иначе без разлика што Волкот имаше неколку нереализирани шанси,многу поопасен ни е нападот со него во шпицот,мене ми се свиѓа играта.

Џек мора да ги смири страстите малце..

Да мора али го утепаа у прво, а она дембелото буљашче плаче за палка.
Солдадо е најопасен кај кокошкиве. Иначе Тео да не беше циција натпреваров ќе беше веќе 2 или 3 -0.

Артета рече: 2014та ќе биде година на Гнабри :))) Убо почна за него. Насмевката на Венгер кажува многу за овој гол. Премногу.

Браво за Гнабри. Волкот исто така одличен како шпиц. Ќе беше овде и секаде уште толку пофален да не исебичеше во неколку наврата. Тоа е тоа. Идеме на поголема разлика во второ.

@Sura да, го провоцираа.. неколку груби фаули врз него. Инаку како немаме некој ко Шоукрос да му налета на серково од Того

Измена Пер наместо Вермален, ваљда е ова зашто имаше опасност од црвен...

Иначе еве го тоа шо зборев дека Волкот многу подобро се снаоѓа како шпиц него Подолски. Ако случајно останеме без напаѓач за со Вила многу повеќе би сакал да го видам Волкот како шпиц.

МОЦААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Росицки редовно си ги боцка пациентиве :))))))))))))))))))))

Волкот бееее :(

Е тек сега ќе купуваме напаѓач, ојде и Тео......
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 20:10 ---
:drk::drk::drk::drk::drk: Секоја чест за момциве. Одлична игра и заслужена победа.
Нема да издвојувам поединци сите беа на ниво.
Славете ганери и нека ни се множат победиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom