Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зелелелелелем е повреден

Фабијански - Џенкинсон - Пер - Вермален - Монреал - Фламини - Артета - Ајсфилд - Рио - Гнабри - Акпом

Би сакал ова да го видам ама не верувам толку неискуство да стави Венгер од старт... Веројатно ќе игра еден од Ремзи - Џек - Озил

Не знаев за Зелалем.

Фабијански, Џенскинсон (до некаде), Вермален, Пер (ако излезе по твое), Фламини и Артета се малку искуство?

Искрено не верувам да игра некој од трите последно споменати.

Blazing Guns Прочити уште еднаш што викам за Гнабри ;)

Прочитав. Супер изигра дечкото, ми направи мерак, ама сепак е рано да го мешаме со Тео, и дека е 100 пати подобар после еден натпревар. Јес да е фрустрација да го гледаме, ама Волкот има искуство и други вештини. Дај боже двајцата да ги биде, подобро за Арсенал.
Свака ти част за постот.

Фала другар, понесен од резултатот и табелата, лесно е да се пише.

Blazing Guns напиша:
Прочитав. Супер изигра дечкото, ми направи мерак, ама сепак е рано да го мешаме со Тео, и дека е 100 пати подобар после еден натпревар. Јес да е фрустрација да го гледаме, ама Волкот има искуство и други вештини. Дај боже двајцата да ги биде, подобро за Арсенал.

Зборував стриктно за утакмицата и вршев компарација за тоа каква игра пружи Тео на минатите утакмици,а каква Гнабри.Никако не ги споредував како играчи.И реченицата за Гнабри ми беше наменета за еден член,незнам кој точно што рече дека Гнабри не изиграл ништо.
--- надополнето: 23 септември 2013 во 03:25 ---
Се побрка и кајгана...

1231684_544841445588010_1665959443_n.jpg

Сега Бентнер ќе влезе и ќе ги реши. Гнабри може и изгубен али има сто пати подобра техника од Тео.
Озил може малце нервозен,прв натпревар на Емирати. Али има полоши од него на терен. Ко на пример Џек, може да го видиме Артета второ.
Идемооооо брзо голче да не се потиме до крај.

Искрено Џек беше единствениот фудбалер од Арсенал кој што правеше продири СОЛО.
Значи буквално другиве играа против Стоук, со страв полни и не пробиваа сами туку одма пас.
Џек ни е дефинитивно само нека е здрав и жив па со Артета да се комбинираат и најдобриот и најефикасен играч во контрола на играта.
Озил на пример, дечкото има феноменални пасеви , одлични нафрлувања... но во игра е некако изгубен, не ја контролира воопшто.

Искрено Џек беше единствениот фудбалер од Арсенал кој што правеше продири СОЛО.
Значи буквално другиве играа против Стоук, со страв полни и не пробиваа сами туку одма пас.
Џек ни е дефинитивно само нека е здрав и жив па со Артета да се комбинираат и најдобриот и најефикасен играч во контрола на играта.
Озил на пример, дечкото има феноменални пасеви , одлични нафрлувања... но во игра е некако изгубен, не ја контролира воопшто.

Џек имаше најголеми грешки во пас, само сум реален, најомилен играч ми е и не ми е поента да го хејтам. Имаше продори да, али неочекувани грешки во пас од него.
Дефинитивно да се одмори Џел во среда и да гледаме што повеќе младинци на терен. Баш ќе видиме што наумил чичо.

.. незнам што очекувате од Џек кога последниве утакмици игра лево крило малтене.

После долга долга пауза ке искоментирам само браво за овој Арсенал , и да неможам а да останам рамнодушен на играта на Фламини , која е само разликата од Фламини во Милан и сега кај нас
Позз Ганери

Ауууу абе Парк уште бил кај нас.....Зошто мислев дека и он замина....
Ај може ќе добие и он шанса утре против ВБА.
--- надополнето: 24 септември 2013 во 17:37 ---

Хахахахаххаа цар :pos::pos::pos:

Еве и Волкот морал да оди на некоја мала операција, ептен не утепаа повредите. Среќа Венгер предвидува да се врати по втората пауза за репрезентативни утакмици.

Ако само на една утакмица го немаме Жиру, во моментот нападот ќе ни изгледа како на екипа од трета лига.

eisfeld.jpg

Challenge Accepted
Еве и Волкот морал да оди на некоја мала операција, ептен не утепаа повредите. Среќа Венгер предвидува да се врати по втората пауза за репрезентативни утакмици.

Ако само на една утакмица го немаме Жиру, во моментот нападот ќе ни изгледа како на екипа од трета лига.
Вечерва ќе видиме како е без него во шпиц :)

Венгер рече за вечер ќе биде микс од искуство и млади.
Во одбрана ќе мора да игра некој од првотимциве во секој случај. Другиве позиции може да се поплнат со младите.

Иначе само што видив за вечер пријавени:
4 Per Mertesacker
5 Thomas Vermaelen
8 Mikel Arteta
13 Emiliano Viviano
17 Nacho Monreal
20 Mathieu Flamini
21 Lukasz Fabianski
23 Nicklas Bendtner
25 Carl Jenkinson
30 Ju-Young Park
31 Ryo