Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сега полесно ќе можеме и напаѓач од светска класа да привлечеме.Секој ќе сака зад него да бидат Озил,Казорла,Вилшер,Росицки,Артета мхм мхм.Жиру го дрка у WC кога ќе му текне која подршка ќе ја има на теренот.

Дали тоа ќе имаме возбудлив Јануари?

BTPX2CIIcAASc1q.jpg:large

Дали тоа ќе имаме возбудлив Јануари?

BTPX2CIIcAASc1q.jpg:large

Дај Боже него да го земете! :D

Мене ме плаши друго, Кедира. Му замина најдобриот другар а и тој има конкуренција за местото, а Вам, реално, моментално најмногу ви треба таков разбивач.

Со Ремзи и Вилшер позади (па и со Артета) тешко против јак тим...

Дај Боже него да го земете! :D

Мене ме плаши друго, Кедира. Му замина најдобриот другар а и тој има конкуренција за местото, а Вам, реално, моментално најмногу ви треба таков разбивач.

Со Ремзи и Вилшер позади (па и со Артета) тешко против јак тим...

После се што се случи во последниве 2 години со таа DM позиција, сигурен сум дека Венгер планира да игра со формација без деструктивец. Дали е паметно или не, ќе видиме.
Суарез да го лапнете во Јануари и Бенз да ни го пуштите, полна капа и на нас и на вас.

Каков Бензема бе, боље Бентеке да го земеме ако веќе би фрлиле толку пари што не верувам. Инаку дoбра вест, Вермален не е веќе на листата на повредени играчи. (y)

По Демба Ба се палевте исто како и по Бентеке, па еве го како се покажа во посериозен клуб.

Епа ќе има шанса да се покаже, може му дошло памет и нема да лета во облаци.
Тоа е кога немаме друга опција и ова е ок. Искрено ич не гледав како изиграл у Јуве и баш ме интересира каков напредок има.

Епа ќе има шанса да се покаже, може му дошло памет и нема да лета во облаци.
Тоа е кога немаме друга опција и ова е ок. Искрено ич не гледав како изиграл у Јуве и баш ме интересира каков напредок има.

У јуве ја како што знам ич не играше :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom