Ќе те молам да ја задржиме комуникацијата на едно пристојно и културно ниво![]()
Ти го глеам Цацко на аватар, го читам пак твојот коментар.. урлам од смеење

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе те молам да ја задржиме комуникацијата на едно пристојно и културно ниво![]()
Па зарем биваше Саного да го заборавиш.... срам да ти е !Абе какви Озили, Ди Марии, Икери, нека не ве вртат веснициве и маркетинг тимот.
Фламини и Кабаје ќе ни биде бизнисот летово, ако и успееме Јохан да го земеме, гледам многу цигански понуди даваме.
Ти го глеам Цацко на аватар, го читам пак твојот коментар.. урлам од смеење![]()
Момци и Долче! Ја има некаде утакмицава на ТВ?
Де бееее го урочи, имаше прво полувреме тежок зицер.Жиру три меча-три гола.И не памтам да промаши некој тежок зицер..?! Поправете ме ако не е така. -Тоа е тоа што се бара од него.А Волкот пу пу,подалеку од него![]()
А што е со венгер работава?Зашто игра со полн состав,што не пуштил деца да трчаат ,нели играте со кокошките во сабота![]()
Да не испадне од играчка плачка на крај, за сигурно. Како ќе ги ругаме во сабота 5PUR2 ако евентуално не сме во ЛШ?
Е така го окркавме убаво сеа, прво Окс сеа Подолски, сеа да видам кој ќе игра лево крило у сабота, Мијаичи
Нека почека Венгер до 1 септември на полноќ на нека почне да купува играчи.
Podolski, Vermaelen, Arteta, Chamberlain, Diaby