Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Декември и март ќе одлучат за позицијата на крај.

Ак сакаме да напрааме нешто,нема лесно тешко. Арен сее распоредо. Со 2-3 добри засилувања и со Венгер на клупа барем јас нема да се секирам.

1010448_567227759987720_873194873_n.jpg

:icon_mrgr:

И како по обичај уште една шпекулација за неко младо шпанче Asier Illarimendi , растурал во Сосиедад.

Одавна не сум пишал нешто онака со желба и подолго ... ете видеово ме крена!

За прв пат после генерацијата на непобедливите осеќам дека сме многу влиску до Untouchables 2! Имам големи проблеми со варењето на А.В. последниве 4 години но конечно летово мислам дека е мноооо ... гу блиску до оформување на новата непобедлива генерација. Лани ли беше или преклани тука на форумов пишав дека на Арсенал му фали германска дисциплина и WTF А.В. ко гром од ведро небо ги сроди Метерчо и Полди. За Метерчо no comment тоа е тоа што ни требаше (осим за типуси кои бааат игла у влакно), а Полди мислам дека А.В. му ја згреши позицијата тотално или му фали партнер! Мислам дека тоа староно ја согледа грешката и годинава Полди ќе биде ѕвездата на Арсенал.

Артета е можеби најдоброто нешто што се мандала по среде терен у Арсенал после незнам колку време ... но некако ми се губи и тоа се почесто, накратко кажано навикнат си бев на Цеск последнине години. Не ме сфаќајте погрешно, 78-мо годиште сум и го пратам Арсенал, а богами и навивам за него кога 90% од енглески навивачи овде грмеа за единствениот клуб кој беше слушнат во СФРЈ - Манчестер Јунајтед ( а да не збориме за авионот што се изонаква па така дознаа ).

Санти Казорла ... можеби еден од најдобрите техничари кои Арсенал некогаш ги имал. Не ме сфаќајте погрешно, ниту сум Manager фанатик ниту пак некој си опасен стратег, но знам што сакам да гледам и што сакам мојот клуб да има. После 2004 Казорла е едноставно за нас совршенство!

Жиру .. се надевам дека ќе успее, сеуште сметам дека има потенцијал, но луѓе за мене Полди е нумеро уно!

Вилшир е можеби најсветлата точка во тимот, Џенкинсон го пцуев на форумов и клнев по неговиот прв автогол но детево се докажа дека е наш материјал.
Челото, Ремзи, Скуилачи, Фабиански дел од лугето кои треба да отпатуваат! На Верма сепак би му дал уштге една шанса, човекот направи през годините доста за клубот!

на Шчезни под итно му треба конкуренција инаку нема референтна точка врз основа на која би се воздигнувал!

Игуаин можеби и ни треба, но сепак мислам дека Полди и Жиру треба да се истакнат сезонава, имаат потенцијал ... Цезар, хмммм и за него сум пола пола, човекот имаше одлични моменти, но јас пре Леман би го донел ко тренер на голмани пред тоа бразилче да го запослам. Нани е тотална глупост .... го имаме Волчето, WTF ќе ни е друг.

Муабетот ми е дека мање више трансфериве ни се дебела утка.

Челото, Ремзи, Скуилачи, Фабиански дел од лугето кои треба да отпатуваат! На Верма сепак би му дал уштге една шанса, човекот направи през годините доста за клубот!

.

Само за Ремзи не се сложувам со тебе, речиси цела сезона играше вон-позиција. Од сите играчи најголем напредок има дефинитивно кај него.

Според мене на Ремзи конечно му ја пронајдоа вистинската позиција а со тоа и подобрата игра од негова страна плус како шо напишав пред година дена овде мислам беше дека нему оваа година му е клучна да покаже дека напредува и заслужува да го носи тој дрес затоа шо имаше тешка повреда и ете ми се чини ја искористи шансата искрено и јас немав нерви да го гледам а и поголем дел иако некој признаваа некој не па и по ФБ во таа групата имаше и дека само он немал кредити и немало на кого па удри на него ете во последно време критиките кон него се значително намалени и не гледам некој да пцува и го именува него а и зошто би кога стварно игра на повисоко ниво.

Опааааа
Higuain nears Arsenal move as personal terms agreed

Значи деновиве ќе има славење :vozbud:

Со колку играчи вака сме биле ... Nears , having a medical ,discussin a wages ,bidding ... my ass
Arsenal.com
Таму кога ќе искочи е за славење .

Шчезни
Сања--Пер---Кош--Начо
Артета-Џек
Волкот--Фелаини--Казорла
-------Игуаин----------
или
Шчезни
Сања--Пер---Кош--Начо
Артета--Фелаини
Волкот---Џек----Казорла
-----Игуаин-----

Во понеделник или во петок ќе се објави официјално за потпишувањево на Игуаин :sneaky:

Ајмо бетс, ја турам на понеделник :D

Сабота, сабајле :)) По шо сакаш. Понеделник или вторник за Фелаини. Се шушка наголемо за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom