Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Неможе да се каже дека Руни никогаш не бил боље од РВП. Ептен сте контрадикторни. Да ве потсетам, пред 10тина месеци што викавте за Перси: "И така и така само 2 јаки сезони има изиграно, дургите сите му беа провлечени со повреди и слично." А и така беше. Перси имаше многу порблеми првите 3-4 години кога дојде кај вас. За разлика од Руни, кој веднаш се уклопи, даваше голови на најважните утакмици, трчаше како коњ, играше напад, средина, бек... Да, Перси во форма е појак од него. Ама да кажеш дека Руни никогаш не бил пред Робин, не бива. :)

Да де, болдираново сакав да го кажам. Ваљда на тоа и мислиме кога веќе споредуваме играчи, поточно можностите на играчот. Сигурно не споредуваме еден играч кога би бил во форма, а друг не. :D

Дај ми доказ дека сезонава биле подобри од Руни... дека нели, он е трул играч, а двајцава не се...
Стварно не можам да ве сфатам, играч како Руни(кој има моментално проблем со мотивација) не би бил таман за во Арсенал...
Руни цела сезона игра надвор од позиција...
Дефинитивно не знаеш што е значењето на трул играч, иначе ако бараш доказ годинава Жиру има повеќе голови од Руни а му е прва сезона, не викам со ова дека жиру е боље играч, упрво покажува зашто руни е трул играч..

Незнам зошто безвеза ја тупите работава.И јас си го сакам арсенал како сите тука и јас го мразам ман.утд како сите тука,ама да трескате глупости дека руни е труп играч и дека подолски или жиру е подобар од него стварно нема логика.Помирете се со фактот што отишол РВП кај нив,не е ни прв не е ни последен.

Дефинитивно не знаеш што е значењето на трул играч, иначе ако бараш доказ годинава Жиру има повеќе голови од Руни а му е прва сезона, не викам со ова дека жиру е боље играч, упрво покажува зашто руни е трул играч..

;)

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Не мора да бидеш пластичен, Руни и Жиру не играат иста позиција, аналогно, не можеш да ги споредуваш според гол статистика...
И не ми се верува дека те убедувам за ''трулоста"' на Вејн Факинг Руни, кого би го посакале навивачи на било која екипа ...

Не мора да бидеш пластичен, Руни и Жиру не играат иста позиција, аналогно, не можеш да ги споредуваш според гол статистика...
И не ми се верува дека те убедувам за ''трулоста"' на Вејн Факинг Руни, кого би го посакале навивачи на било која екипа ...

Да не беше навивач на Ман Утд ќе мислев дека си премногу глуп за да биде вистинито. Ако си ги гледал арсенал 1 сезонава ќе го сватиш мојот „пластичен“ пример. Just sayin' Казрола и Волкот играат на иста позиција затоа ги споредив.....

Да не беше навивач на Ман Утд ќе мислев дека си премногу глуп за да биде вистинито. Ако си ги гледал арсенал 1 сезонава ќе го сватиш мојот „пластичен“ пример. Just sayin' Казрола и Волкот играат на иста позиција затоа ги споредив.....

Уживај брат, во право си... Руни не е дораснат да игра во тим како Арсенал...

Уживај брат, во право си... Руни не е дораснат да игра во тим како Арсенал...

Кога ти недостигаат факти и контратези, позегаш по најмизерното.. Ман Утд all the way (y)(y)

Ауууууу дај олабаете, нека дојде па ќе праиме муабет.....

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Додека коментирате за Руни, Кошчелни (или како и да е, не го научив никогаш) еве што вика.

Не ми е целта да провоцирам, ама гледам никој нема објавено. :)

Нема објавено пошто весниците преувеличуваат и ги извртуваат зборовите.
Најди го оригиналното интервју на француски и види што вика, нигде нема такви глупости како што пишуваат новинарите.

Нема објавено пошто весниците преувеличуваат и ги извртуваат зборовите.
Најди го оригиналното интервју на француски и види што вика, нигде нема такви глупости како што пишуваат новинарите.
Arsenal defender Laurent Koscielny told Eurosport he is not afraid of becoming the latest key player to leave the club.

Мене искрено, не ми се верува Еуроспорт да измислуваат. :)

Кога ти недостигаат факти и контратези, поЗегаш по најмизерното.. Ман Утд all the way (y)(y)

Еве ти еден факт, Руни игра повлечен напаѓач, Жиру класичен шпиц...

Руни повлечен напаѓач, main task, assisting...
27 меча, 12 гола, 10 асистенции... Игра на неприродна позиција, надвор од форма...

Жиру - Класичен шпиц, main task, scoring goals
34 меча, 11 гола, 3 асистенции... Oлеснителна околност, прва сезона...

У право си, на немање факти, we go the United way...

Не да е трул овој Руни, среќа го имаме Жиру...

Или сега и бројките ништо не мора да значат дека нели, ни го даде пластичниот пример со Волкот и Казорла?
Се надевам дека не си доволно глуп да тврдиш дека Руни немаше влијание кон освојувањето на 20-тата ПЛ титула, дека нели, е трул...

PS, не знам дали забележуваш дека и останатите Арсеналисти овде ти укажуваат на спротивното за Руни...

@vidooq

не викам со ова дека жиру е боље играч
Ќе се самоцитирам. Глупо е да кажеш дека Руни немал удел во титулата на Ман Утд, ама исто е и да имплицираш дека Жиру бил со помала вредност е мизерно. Иначе за твоја информација ТРУЛ играч е играч кој пред својот врв и максимум игра далеку послабо и не исполнува ни пола од својот потенцијал(фактори:мотив,премногу пари,примитивизам). Типичен пример за тоа ти е Адриано,оној дефанзивецот од Баерн(бразилецот во затвор што заврши) и други примери меѓу кој може да се вброи и Руни. Само да ти доловам што сакам да кажам: Руни лани имаше 30+гола на 40 натпревари. И затоа не фала играч што зима 200 000 фунти не го сакам во екипа. Може само да повлече негативни реперкусии .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom