Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Бентеке > Мичу Мичу не е класичен шпиц играч и според мене мислам дека е малку прецент али далеку од тоа дека е слаб .Бентеке е класичен шпиц знае и со нога и со глава корпулентен,добар во дуел игра дриблинг, шут можам да речам дека е топ играч има многу подобри предизпозиции од Мичу.
Левандовски мало морген за неговата цена е премногу за Арсенал.
Солдадо е одлична опција тој е квалитетен играч.Реми по добра цена и ненапумпана плата би било добро да се собере може и на крило да покре.Џеко исто е топ играч по разумна цена и плата е екстра да се донесе.Многу зависи кој ке испаднит од лигата ако тоа е Астон Вила Бентеке мислам дека несмеат да го пропуштат.
Али најбитно да се продадат Шамак,Бендтнер,Денилсон и остали паразити .

Најголема фама се крена околу Јоветиќ, а и мислам дека е многу реална цел. Доколку не се продава некој друг од нападот, веројатно тој ќе е и единствена цел на таа позиција.

ДМФ позиција-не поврзуваат со Кондогбиа од Севиља и Гоналонс од Лион. И двајцата се тип на играчи какви што купува Венгер-не премногу докажани,а со тоа и не прескапи. Првиот млад со потенцијал, вториот французин:) Исто негде прочитав и за Шнидерлин од Сандерленд, али знаеме сите како премиерлигашите ги пумпаат цените па веројатно и нема да се запне многу по него.

Голман- најреална опција е Рене Адлер-28 години со таман искуство, не би требало да бара голема плата(како Валдес на пример) и не би бил прескап за да можеш да го оставиш на клупа во случај Шчезни да созрее нагло.

Веројатно ќе си оди Сања, а единствено што ми текнува да не поврзувале со некого е бекот од Сошо мислам( не ми текнува на името).

Останува уште штопер, а за тоа не се крева многу фама со потенцијални имиња.

И да сме реални, имиња како Кавани, Левандовски се недостапни за нас, дури и не ми текнува кога сме купиле играч од таков ранг.:)

Останува уште штопер, а за тоа не се крева многу фама со потенцијални имиња.
Јас би Самба само незнам дали е откупен од Анжи или е на позајмица ако небара голема плата мислам дека е доста добар карпа од човек + од корнери и прекини и тоа како е опасен
За ДМФ ако испадне Виган може и овој Мек Карти да го соберат или па на Селтик овој Вајнама мислам беше

Замислувам, ама кој ќе игра DM, и дали е доволен еден. Сеск сакаше титула, си зема некоја, исто и Насри и РВП...to get the band back together? :D

е тоа е машта....
Вилшер ? :D
Инаку нема да се случи вакво нешо знаеме дека Санти бил планиран како замена за Фабрегас :(
Нова формација ? 4-4-2 ,4-5-1 ? xD

Ремзи ------ Вилшер​
Волкот --------------- Санти​
Фабрегас​
Жиру(Јоветич)​
Или нешто слично на ова ? xD​
Да се надеваме дека Венгер ќе го подсреди тимот на лето ...
Има потенцијал овој тим да не врати на правите патеки само да се доведе уште 2/3играча ,позади(стопер) , еден копач (ДМ) и шпиц или полушпиц да се комбинират со Жиру сепак мислам дека не ги бива Подолски и Волкот централно и да се даде шанса на некој од младите на крилните позиции (Гнабри?)
Far away from reality ,am i ? :гик:

Јас би Самба само незнам дали е откупен од Анжи или е на позајмица ако небара голема плата мислам дека е доста добар карпа од човек + од корнери и прекини и тоа како е опасен
За ДМФ ако испадне Виган може и овој Мек Карти да го соберат или па на Селтик овој Вајнама мислам беше
откупен е и тоа мрсничко 15 м еур

Многу запнаа медијата дека Венгер ќе си оди брејј ...
Нема шанси Венгер да не напуште .
Доволно напатени сме од играчите уште ова ни фале ... :(

Ама ја избришале после некое време :icon_mrgr:
946928_513076935406581_233824685_n.jpg

Тупссссс тупссс јако музиче у позадина.

За тие што не гледале, да видите кои се ѕверовите;).

Ама ја избришале после некое време :icon_mrgr:
Да не тропам, ама би направил ваков скриншот во фотошоп многу едноставно. Сигурно е нешто фејк.

Од кога е ова?

Можноста да се врати Цеск во Арсенал, по ова што го видов вечерва, воошто не е нереална. Ај шо го играат вон позиција, (крило напаѓач шо кур ли го играат) туку и го исвиркуваат неговите навивачи, кај кои толку сакаше да се врати.

Можноста да се врати Цеск во Арсенал, по ова што го видов вечерва, воошто не е нереална. Ај шо го играат вон позиција, (крило напаѓач шо кур ли го играат) туку и го исвиркуваат неговите навивачи, кај кои толку сакаше да се врати.

Прашањето е повеќе дали Арсенал сака да го врати назад Фабрегас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom