Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Бојс треба да оди да се убие.Каков гзларски гол,ме иживцира до даска.
Утре мора победа.

Гледам сликиве на Арсенал.ком Не можам да го познаам типов до Џек.
zp_167623295SM007_Arsenal_FC_T_8705.jpg

Жив бил, се отрезнил...
zp_167623295SM014_Arsenal_FC_T_5458.jpg

Ѕверот, го обожавам во последно време. Мислам дека има убедливо најдобра кондиција. Само така нека продолжи. Поглед, убица.
zp_167623295SM033_Arsenal_FC_T_9088.jpg

Жиру душа нема, а и само го тресе нешто...

Многу ни е тивка темава пред вака важен натпревар. Не дека е од исклучително значење во борбата за 4-то, ама победа дефинитивно би ни олеснила доста работи.

Да се обидам да го предвидам составот не знам колку е можно, ама би сакал да видам нешто вака:

Шчешни
Сања, Мертесакер, Кошиелни, Гибс/Начо (тежнеам кон Гибс)
Артета, Ремзи, Џек
Волкот, Подолски, Кацорла

На местото на Волкот може да игра и Окслејд, ама првиов секако има повеќе искуство и помирна завршница, Чембрлен секако ни е добра замена за да ги раздвижи работите.

Би сакал да се проба и Жервињо лево, да игра со Подолски и Кацорла, ама не знам како би добил место пред погоре набројаните.

Во случај да не иде, како замени очекувам да се искористат токму Окс, Жервињо и Росицки на местото на Волкот, Џек и Подолски/Сања во зависност од резултатот.

Од друга страна, Јунајтед никој не знае како ќе излезе. САФ спомнуваше да играат играчи на кои им требаат 10 настапи за медал, но имаше и изјави каде сака да оди на рекордни поени во ПЛ (Челзи го држи рекордот со 95). Јунајтед е секогаш незгодна екипа токму заради САФ, така да не се надевам на некакво попуштање, дури и да игра послаба постава.

Одиме на победа, одиме на трето место и директен настап во ЛШ, и здравје боже со некоја инвестиција летово, да бидеме поконкурентни следната година за која веќе има најави на засилувања од страна на Челски и Сити, како и Ман Ју. Тотехнем очекувам да паднат ако не обезбедат ЛШ, а Бејл ако им отиде, ќе треба да најдат некој стварно добар играч да го замени.

*РВП не го коментирам, ич не ме интересира. Ако треба и ќутек нека изеде на сметка на некој црвен откако ќе водиме 3-0 (во 80` минута :D)

@GeoffArsenal Team News:
Podolski starts up front , Walcott on the right. Arteta starts. Wilshere on the bench.
Full line-up will be available soon.
- -
On sky:
Van Persie almost walked into the home changing room at the Emirates by mistake.

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Walcott, Podolski

Arsenal subs: Mannone, Vermaelen, Jenkinson, Monreal, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Gervinho

Супер состав, баш да видиме како ќе функционира Полди. И за Џек очекував да биде на клупа, сепак уште не е оној стариот Џек, му треба време.
Идеме на победа и ху да фак ис РвП:гомце:

Супер состав, баш да видиме како ќе функционира Полди. И за Џек очекував да биде на клупа, сепак уште не е оној стариот Џек, му треба време.
Идеме на победа и ху да фак ис РвП:гомце:
не е оној стариот ... :pos: како 2 години да не играл а не месец дена :D
иначе ајде полди хет трик рвп црвен и точен резултат 4-1 :D
--- надополнето: 28 април 2013 во 16:39 ---
http://www.rezultati.com/utakmica/rk56g73c/#postave;1
мн слаба постава извадил нема што :D

еве ви ја 4-4-2 ако е праивлно овде напишано тоооооооолку мн што ја баравте :D

Готов е Сања ќе умре на терен, одма да се смени второ....Дибек е ептен, немораше да му иде клизач можеше да остане до него и да проба да блокира......
Ги искршивме прво полувреме, само после голот се вратија во игра.....
Ајде јако во второ, мора да се добие натпреваров!!!!

Ебате глупавиот ѓуптин еј.Готово,после оваа утакмица Сања нејќам да го видам у тим.Марш ти ебам глупавите црнци.

Подобро Џенкинсон да игра место сања, ебате педеро ебате...

Ебате глупавиот ѓуптин еј.Готово,после оваа утакмица Сања нејќам да го видам у тим.Марш ти ебам глупавите црнци.
Аууу абе не биди расист, до косата е, не до бојата :D

Ах да најдобрата акција кога Полди исебичи малце, Тео место на Полди му се дере на Ремзи......Ах штета што не им брзцнавме втор гол...

Монреал да играше на местото на Сања подобро ке изиграше... иако по природа е лев бек...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom