Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска Кокошките остварија огромна победа, клучна според мене, освен утакмицата со Челзи не гледам каде на друго место би испуштале бодови.

Ние ако ги победиме сите до крај немаме мака без оглед на другите резултати, ама нема место за испуштање бодови никаде, со Јунајтед ќе мора да се оди на победа, ни реми не би било сигурно, по табелата како што ја гледам мислам дека би било и подобро Челзи да го тепа Тотенхем, нас по би ни одговарало.

Денеска Кокошките остварија огромна победа, клучна според мене, освен утакмицата со Челзи не гледам каде на друго место би испуштале бодови.

Ние ако ги победиме сите до крај немаме мака без оглед на другите резултати, ама нема место за испуштање бодови никаде, со Јунајтед ќе мора да се оди на победа, ни реми не би било сигурно, по табелата како што ја гледам мислам дека би било и подобро Челзи да го тепа Тотенхем, нас по би ни одговарало.
Подобро е да заврши нерешено таа утакмица. И кокошките си го знаат местото-позади нас :)

Подобро е да заврши нерешено таа утакмица. И кокошките си го знаат местото-позади нас :)

Си правев некои математики, ако на пример ремизираме со Јунајтед и ги тепаме сите останати ќе имама 73 бода. Ако Кокошките ремизираат со Челзи а ги тепаат сите останати утакмици ќе имаат 74 бода. Затоа викам може поарно е да изгубат од Челзи.
--- надополнето: 21 април 2013 во 22:40 ---

Ако ние изгубиме бодови со Јунајтед, можеме да се збогуваме со ЛШ за наредната сезона. 100% сум сигурен.

Ако ние изгубиме бодови со Јунајтед, можеме да се збогуваме со ЛШ за наредната сезона. 100% сум сигурен.
ќе ви ја пуштиме ако тепаме утре со астон вила, што автоматски значи дека ќе играме со младински состав против вас ;)

Натпреварот со Јунајтед би бил полесен отколку со останатите 3,се борат за опстанок. Немаме лесен распоред.

само самите можеге да се заебете против нас, ќе играат тие што им фалат утакмици за медал.

Велбек нека игра :)
абе нека игра ама од 2 настапа 2 гола има против вас, физички силен е он, Артета ќе ви го "убие"ко шо го исече Чаби Алонсо. Ќе игра Пауел напад ваљда.

ја шансата повеќе би ја барал во кикс на челзи имаат заебан распоред

Swansea ( H )
Man . Utd ( A )
Tottenham ( h )
Aston vila ( a )
everton ( H )

и башка играат во европа лига сеуште

Arsenal Football Club have lodged an appeal to the Football Association for the wrongful dismissal of Olivier Giroud during the Premier League match against Fulham at Craven Cottage on Saturday.
An FA regulatory commission will hear the claim and make a verdict on Tuesday afternoon.

With Arsenal’s goals this season split between Olivier Giroud, Lucas Podolski, Theo Walcott and Santi Cazorla, what the squad are lacking in is a real goal-machine.
An incredibly cheap but promising solution could be QPR’s Loic Remy. The French striker only arrived in January, but with five goals in nine appearances, has already attracted interest from some of the Premier League’s top clubs.
It is believed that the former Marseille man has a relegation clause in his contract which will allow him to leave for as little as £4million – half of what the West Londoners paid for him in the last transfer window.
Remy would make a good addition to the Gunners’ squad without commanding a huge fee, but his 70k wage package may prove ill-fitting with Arsenal’s rigid salary structure, and Wenger will be up against plenty of competition for the 26-year-old hitman’s signature in the summer.

Оф оф оф зимај додека има, би сакал да го видам кај нас.....

Ван перси ја осигура титулата со гол како што даде против евертон прошлата сезона.. Убав гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom