Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Баш би сакал да видам вакво нешто да се проба во нападо :)
541686_436539793102942_1427131789_n.jpg

Ајмо полека загревање за вечер....Ќе биде тежок наптревар, најмногу ме плаши Фелаини и оној Миралас, али мора да тепаме.....гоу гоу ганерс

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Giroud

Arsenal subs: Mannone, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Podolski

Вилшер пак стартер, се надевам поспремен од минатиот пат, иако не ќе беше лошо Росицки да стартува. Полди ја решава утакмицата како супер измена.

Вилшер пак стартер, се надевам поспремен од минатиот пат, иако не ќе беше лошо Росицки да стартува. Полди ја решава утакмицата како супер измена.
Абе и без Полди ќе ја решиме ;).

Зошто се форсира Вилшер,предходната утакмица само ја гушеше играта...

Росицки е сеуште повреден :(
Да се надеваме дека Вилшер е спремен

Вилшер под итно надвор, Росицки во игра, откако се врати од повреда Џек е за никаде. Од друга страна дежурниот кривец Ремзи сега за сега без грешка, и општо во последно време многу добро игра.

Тешка, тврда утакмица, тука ако се земат 3 бода ќе биде огромен успех.

Зборете за Жервињо што сакате, трипати е подобар и покорисен од клошарон Волкот, никаде го нема.

Ау ау ау ќе има потење до крај.....Не отепаа, а оној ушларон Гибсон требаше да си попие втор жолт. Ремзи си игра ич не го боли, секоја чест до сега е топ.
Вилшир се гледа од авион дека не е 100 % спремен, али си има желба да игра тоа е.
Разочаран сум од навивачиве, се игра клучен наптревар, треба да грми ....На моменти ко на театар да се дојдени .....
Фелаини да си го земеме на лето ќе биде топ, сите топки ни ги зема, ебаму џбунот.....

УФ бре како не влезе тоа на Жиру ???????? :mad:
Изедеаа не на средината ,џбунот повеќе ги користе рацете отколку нозете ... матер му
Црвен да попијат мислам дека ќе ни ја олесни работата :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom