Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не можеш да кажеш дека жиру е добар, за дечкото беа дадени 12 милиони, а на полувреме според секаква статистика е послаб од напаѓачов на свонси. Па што не ме земаа мене и јас сум левак 190 и трапав со нозе..Шо бе,не ви чинат Волкот и Жиру?
Во прва сезона во пл за сега веќе има 15 голови постигнато за екипата во сите конкуренции... не ми звучат 15 лошо мене ама ок.не можеш да кажеш дека жиру е добар, за дечкото беа дадени 12 милиони, а на полувреме според секаква статистика е послаб од напаѓачов на свонси. Па што не ме земаа мене и јас сум левак 190 и трапав со нозе..
Па 5 гола сигурно од купот му се, ако земеш процентуално на колку лигашки натпревари или во ЛШ дал гол ќе видиш. Само за споредба подолски барем даваше голови во ЛШ и првенство и не играше во куп..Во прва сезона во пл за сега веќе има 15 голови постигнато за екипата во сите конкуренции... не ми звучат 15 лошо мене ама ок.
Искрено јас баш знаејќи ги можностите на Полди од претходно гледајќи го во други дресеви, многу бев разочаран со тоа што го прикажуваше барем на почетокот.Па 5 гола сигурно од купот му се, ако земеш процентуално на колку лигашки натпревари или во ЛШ дал гол ќе видиш. Само за споредба подолски барем даваше голови во ЛШ и првенство и не играше во куп..
Ќе може некој поопширно да објасни што се случувашше со тимот од 60та минута до крај ? Едвај се упраивме дома со струјата...