Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чемберлејн голтал стероиди изгледа.. :cool:
a Жиру сигурен е дека не сака да игра како везен играч?

Значи колку неможам да го сварам овој Волкот тоа е чудо....Дефинитивно на лето еден топ напаѓач ни треба, Жиру ко јака страна високи топки, нешто гол од прекин ово оно, нигде го нема....Башка Диаби колку е за греота ај ај ај....
Море една чистка на лето и ќе биде супер.

Шо бе,не ви чинат Волкот и Жиру?

Шо бе,не ви чинат Волкот и Жиру?
не можеш да кажеш дека жиру е добар, за дечкото беа дадени 12 милиони, а на полувреме според секаква статистика е послаб од напаѓачов на свонси. Па што не ме земаа мене и јас сум левак 190 и трапав со нозе..

не можеш да кажеш дека жиру е добар, за дечкото беа дадени 12 милиони, а на полувреме според секаква статистика е послаб од напаѓачов на свонси. Па што не ме земаа мене и јас сум левак 190 и трапав со нозе..
Во прва сезона во пл за сега веќе има 15 голови постигнато за екипата во сите конкуренции... не ми звучат 15 лошо мене ама ок.

Во прва сезона во пл за сега веќе има 15 голови постигнато за екипата во сите конкуренции... не ми звучат 15 лошо мене ама ок.
Па 5 гола сигурно од купот му се, ако земеш процентуално на колку лигашки натпревари или во ЛШ дал гол ќе видиш. Само за споредба подолски барем даваше голови во ЛШ и првенство и не играше во куп..

Па 5 гола сигурно од купот му се, ако земеш процентуално на колку лигашки натпревари или во ЛШ дал гол ќе видиш. Само за споредба подолски барем даваше голови во ЛШ и првенство и не играше во куп..
Искрено јас баш знаејќи ги можностите на Полди од претходно гледајќи го во други дресеви, многу бев разочаран со тоа што го прикажуваше барем на почетокот.
Многу ниска процентуалност на финиш, лоши обиди и слично... таман влезе во форма дечкото нешто му се случи ван терен и го немаме...ама почетокот за негов калибар многу не задоволен.

Браво, супер 3 бода денес.Одлични замени на Венгер.
И дај веќе нека го седна малце на клупа Тео дека ептен е вишок играч, ништо не покажа денес. Окс прво супер изигра, второ малце падна.....
Нека ни се множат победите.

Ќе може некој поопширно да објасни што се случувашше со тимот од 60та минута до крај ? Едвај се упраивме дома со струјата...

Незнам шо да кажам за Жиро човекот ни трча ни па се труди нешто да направи за тимот ,едноставно си чека и не се замара уопште.:confused:
Смејте се пак за Жервињо....;)

Браво момци, голем мерак ми се напрае што ги утепавме дома мисириве! :)

Ќе може некој поопширно да објасни што се случувашше со тимот од 60та минута до крај ? Едвај се упраивме дома со струјата...

Ништо посебно. До 70 минута исто се играше. Влегоа Ремзи и Жервињо на местото на Дијаби и Чембрлејн. Пак не се промени нешто драстично, али се осети малку нова свежина. Искористивме една шанса, убав продор на Казорла и отпадокот го реализираше Монреал. Втор гол од контра во продолжение и тоа е тоа.

Треба да се седне Волкот еден натпревар на клупа. Треба и Жиру, али нема кој да игра, едино Жервињо како на старт на сезона.

Следат две недели пауза, таман да видиме дали ќе се опорави некој од повреда и да се надеваме дека нема никој да се врати повреден од репрезентациите( како што има обичај). После дома со Ридинг и глатки 3 бода, без нималку неизвесност очекувам;)

Баш ми е мило шо ги тепавме овие па уште пред утакмицата Мишел Ворм голманот изјавува Арсенал се плаши од нас :pos:

Едно нешто само за Жиру, првиот гол асистенција негова ,додека вториот ја креираше целата акција односно контра нападот отиде преку него што Ремзи и Жервињо и двајцата со ризични пас(на Ремзи) и (Прием онака но лош удар директно во голман среќа ногата ја крена од земја) ќе ја кикснеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom