Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки може некое текстче за и околу Арсенал, историја ово оно.. за проектна ми треба. :)
А друже чекам потоа по ПП проектната да ја видам да ја читнам :D
--- надополнето: 9 март 2013 во 13:03 ---
Дечки може некое текстче за и околу Арсенал, историја ово оно.. за проектна ми треба. :)

Нов напаѓач што го посакувам во Арсенал...Солдадо :)

пишете некој добар македонски фудбал портал да не ве „трујам“ со спортски :D

--- надополнето: 9 март 2013 во 13:03 ---

Нека ја постира тука сите да ја видиме , па и оцениме :P

Оу јеааааааааааааааааа, сак ит кокошки, браво за Ливерпул што ја свртеа...Сега останува да видиме дали нашиве ќе го искористат ова. Во среда очекувам борба па што биде нека биде. Во секој случај очекувам да ја одбранат честа за поразот дома....Идеме ганерииии ;)

Оу јеааааааааааааааааа, сак ит кокошки, браво за Ливерпул што ја свртеа...Сега останува да видиме дали нашиве ќе го искористат ова. Во среда очекувам борба па што биде нека биде. Во секој случај очекувам да ја одбранат честа за поразот дома....Идеме ганерииии ;)

Aj што мрзам вакви изливи на "емоции" и тоа на незавршена работа, ти знаеш ли колку е разликата и денес после нивниот пораз или не знаеш?
прво скокни па речи оп!

Aj што мрзам вакви изливи на "емоции" и тоа на незавршена работа, ти знаеш ли колку е разликата и денес после нивниот пораз или не знаеш?
прво скокни па речи оп!
Ај фак оф друже, многу не ме боли ти што мразиш.....Па за да може да ја завршиме работата вакво нешто беше потребно денес.....изгледа си малце депри од времето....

прво скокни па речи оп!
извини друже, не знаевме дека треба да тагуваме дека сме чекор поблиску до ЛШ.

Ај фак оф друже, многу не ме боли ти што мразиш.....Па за да може да ја завршиме работата вакво нешто беше потребно денес.....изгледа си малце депри од времето....
ај фак офф наквадрат ;)
и дери се наредна недела а не сега ко некоја недоебана тинејџерка ;)

Секој пораз на Тотенхем е повод за слава.

Браво Ливерпул, нека ги спуштат малку на земја, само и ние да си ја искористиме шансата.

извини друже, не знаевме дека треба да тагуваме дека сме чекор поблиску до ЛШ.
не сме, исто сме колку и вчера , а колку ЌЕ бидеме , ќе дознаеме за неколку дена , а не сега

Ама краток фитил имате...ќе ги испукате топовите прерано....не бидете деца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom