Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го вади Волкот, на негово место Жиру, барем нека ги спушта топките...

Олку подавања помеѓу одбранбени фудбалери немало никад!

Реален резултат, дури и голот што го дадовме беше чиста судиска грешка, не требаше да биде корнер за нас. Мора да бидеме реални толку се можностите, овој тим толку има капацитет, без да се посочува некој сите си изиграа максимум колку можат, едноставно толку е. Баерн е 3 класи подобар во моментов

Ништо да не земеме ни 4то место ни ништо у 2ра лига да паднеме е те само така на нас и така на исто ниво сме со тие ...

Нема потреба да одиме да одиме на реваншот во Германија нека ја предадат формално. Очигледно е дека беа мн подобри од нас како прво и формацијата беше тотално промашена каде бе Волкот шпиц човек не мрдна и коа набација ниеден воздушен дуел не доби Венгер очигледно го има загубено допирот :place:

ЈБГ толку за оваа година, повеќе среќа наредната.
4то место како и секогаш дали и тоа ќе го имаме оваа сезона...

што пишува на рекламата ?
487944_422313977855724_1654304653_n.jpg

А да им е'ам швабите и надежта ни ја зедоа!!!!!!!!

Најлошото нешто што може да му се случи на тимов е да си отиде и Вилшер, а и тоа ке се случи ако не се смени нешто, слишајте ми го зборот!

bas me interesira sto mislat slepcine od bordot? definitivno momentalnata politika go unisti klubot i go stavi vo rangot na everton, njukasl i sl. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom