Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум за потпишување на нов договор за Венгер иначе, веќе тоа ги изразив во еден пост пред неколку недели, ама кој да чита.
Нека си го доработи договоров до 2014-та, па после нека се вршат детални анализи и планови за иднината и нека се одлучи дали да му се даде нов договор или не.
Патем, Венгер ја демантираше шпекулацијава.
цццц ни пиво не частиш ....

Abe Znae li nekoj sto bea V1. V2. ? Vecer ke ima I V5. Pa moze li nekoj da mi razjasni po ubavo :)

Се можно што прочитав деновиве пишува дека Арсенал ќе го јаде дебело. Колку само се надевам да извадиме поволен резултат, па на Алијанц да бркаме резултат што ни треба. Многу силна екипа е Баерн, ама ете за инает на сите новинари ми е мерак да поминеме.

Ајде топџии!! Нека има вакви моменти.

Lukas_2894671.jpg

Вечерва го очекуваме тој момент на радост, доста беше со нервози.....

ОДИМЕ НА ПОБЕДА

КРАЈ...

COYG :love:

Ајде ајде...Само да ја играме нашата игра и без глупости во одбрана и ќе ги добиеме и тоа дебело...

п.с Тие што ќе гледате у барселона да дојдите да се поздравиме. :) Ферплеј пред се. (y)

п.с Тие што ќе гледате у барселона да дојдите да се поздравиме. :) Ферплеј пред се. (y)

Тоа на почеток а на крај носот да ти го пукнам пошто многу кењаш против нас :D

Nooooooooooooooooooooooo,Ramsey,nooooooooooooooooooooo

Arsenal's starting lineup tonight: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom