Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
По водството од 2-0 на Челзи исклучив и не ни гледам неможам за второто ќе размислам, со оваа игра нема шанси...подобро ракометот да го гледам :facepalm:

Знаеш што ни е спасот? Кавани и Фелаини во пакет до 31 :pos:

И кривецот за вториот гол е Диаби,не Сања.Кој кур ја греши и тоа у негова половина?
Диаби е кривецот точно, не оспорувам, али кај на к***в беше Сања, како остана Рамирес сам као дух? Што бара напред 90% од времето кога виде и самиот дека еден центаршут не ја помина линијата на 16кот на Целзи, мизерен е во напад, барем нека седи позади, да игра одбрана. Тоа е плус кај Карл, тиња е напад али и не форсира да игра, за да остава толку голем простор во одбрана.

Диаби е кривецот точно, не оспорувам, али кај на к***в беше Сања, како остана Рамирес сам као дух? Што бара напред 90% од времето кога виде и самиот дека еден центаршут не ја помина линијата на 16кот на Целзи, мизерен е во напад, барем нека седи позади, да игра одбрана. Тоа е плус кај Карл, тиња е напад али и не форсира да игра, за да остава толку голем простор во одбрана.

Топката беше во Диаби,се спремаше напад,идеше во напад.И одма оп-троп Диаби ја губи топката и после кај е Сања...Е мада фака шо сакате вие не ми е јасно?

Топката беше во Диаби,се спремаше напад,идеше во напад.И одма оп-троп Диаби ја губи топката и после кај е Сања...Е мада фака шо сакате вие не ми е јасно?
Не бе друже скрос си во право, Диаби е 100% крив, али сакам да кажам дека Сања е ужас, неможе толку многу простор да остава, и Е.Кол иде во напад али ниеднаш Тио не остана сам напред, како што беше случај со Рамирес при пеналот.

Пак ќе кажам дека ни требаат нови засилувања а не само Диаби старо-ново засилување, требаат големи промени се знае кои...

Ги зашамарал стариот во соблекувалната, сосема нов тим во второво полувреме.

Тууууу штета, не знам што со случувало во прво, неможев да го гледам, али јас сум презадоволен од второ полувреме. Тео супер гол, али и мноооооооооооооооогу е себичен.Убави шанси имавме да го свртиме натпреваров. Немаме играч опасен од слободни, слабо ни иде некако. Нерешено ќе беше реален резултат али ни бодче не земавме. :(

Поужасно нешто од корнериве на Тео не постои во фудбалот.
Патем, слабо нешто коментари после добра игра во второ, некои тука само се појавуваат кога треба да се плука, алал нека им е.

Дефинивно подобро второ, ама сепак моето предвидување дека ќе земеме само бод во јануари сеште има шанси да се оствари.

И без оглед на се, и да победевме, си стојам на тоа што го напишав на претходната страна во врска со траснферите и платите.

Подобра игра во второто полувреме, Тео убав гол ама Жиру беее :tapp:, ајде повеќе среќа наредниот натпревар ;)

Поужасно нешто од корнериве на Тео не постои во фудбалот.
Патем, слабо нешто коментари после добра игра во второ, некои тука само се појавуваат кога треба да се плука, алал нека им е.
Не дека си се пронајдов, али морав да ручам. Второ полувреме многу боље, али пак не е тоа тоа, не ми се свиѓа играта, крпеници сме, нема играч што може да повлече, да направи разлика. Треба промени, под итно

Доста сега, сите навивајте за Јунајтед, барем нешто позитивно да има во денешиот ден. Ако изгубат кокошките 6 бода имаме помалце со утакмица помалку, тоа не е страшна предност. Иако мислам дека денес битката за трето место ја изгубивме, остана борбата за четврто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom