Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ме пресмеа .... инаку таткоти за сините а :)
да уште од време сме си така контра јас и тој.
Ама стварно како ме потсети на ова сега :icon_mrgr: ме заболе образот од шамарот што го добив али ЈБГ си го заслужив многу сум мирна
rolleye0012.gif

Ај со среќа вечер па да даде Господ после натпреварот да се радувате (за тоа дека Македонија ја тепала Германија) :D

Ај со среќа вечер па да даде Господ после натпреварот да се радувате (за тоа дека Македонија ја тепала Германија) :D
Хахаха

Ќе видиме, ќе видиме. Традиционално Арсенал игра солидно на Стенфорд Бриџ. На двете екипи им требаат по 3 бода, така да се надевам на отворен натпревар и резултат од 3-1 во полза на Арсенал! :icon_mrgr:

Со оглед на тоа дека во последните 4-5 натпревари со сините убаво ни оди, се осмелувам да кажам дека и денес ќе ги тепаме на нивен терен. Тио чим потпиша може сеа да го седне на клупа :) Доста му беше:) Како и да е, цела недела го чекам натпреваров, не би сакал да се најде пак некој мајмун како Кошчелни што ќе ми го уништи викендот.
Со среќа

Тео на клупа ни на сон, јас очекувам од него гол така да клупата е забораена ствар...
Очекувам победа нормално и нема да се повтори таква грешка како со Сити..

Волкот денес крило да го игра да го појаде малце Кешли :) за некое време треба да има состав па ќе видеме :)

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 13:40 ---
Subs: Mannone, Koscielny, Jenkinson, Santos, Frimpong, Ramsey, Arshavin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom