Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување

Овој негов дебилен начин на работа со платите не донесе до нивото да неможеме да им понудиме подобри договори на најдобрите играчи. За кој кур Џуру, Скилаши, Шамак и остали бекап играчи земаат по 50к неделно?

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud. #SCFCvAFC

Arsenal substitutes: Martinez, Vermaelen, Santos, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski. #SCFCvAFC

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Walcott, Cazorla, Giroud. #SCFCvAFC

Arsenal substitutes: Martinez, Vermaelen, Santos, Coquelin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Podolski. #SCFCvAFC

од формацијава вака коа ја гледаш ке си речеш казорла крило ке игра,ама не ремзи ке биде таму кој има 0 експлозивност и 0 дриблинг :facepalm:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 14:03 ---
Бартли прва постава за Свонси,да видиме шо знае ;)

Поставава ни е ватфак
мичу е на клупа

Јас појма немам како ке постигнеме гол,а играчиве па ич муабет да не правиме :mad:

Да им ебам мајката у пичка коштапљарска :mad:.
Ништо во второ сакам голови и да победиме друго не признавам..

Леееј дрвца....Ако не се смени нешто второ ова и ќе ја губиме. Дочекав да ми биде досадно кога го гледам Арсенал, срамота......:facepalm:

Еј,неможам да ги гледам овие Волкот и Жиро...

не беше толку катастрофа не се потресувајте
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 15:29 ---
бтВ кај гледате дајте стабилен стрим ми сецкаат сите

Нападот ни е тапа, Жиру не знае да се избори за позиција, Волкот па ништо не знае, нит да смири топка, нит да се отвори, нит да помине човек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom