Кај отиде Џуру?
Уште никаде, ама голема е веројатноста да отиде во Хановер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај отиде Џуру?
А крило ? У случај на повреда на Окс или Подолски ,Жервињо ќе мења ?
Аман бе одма на најлошото мислиш па тиА крило ? У случај на повреда на Окс или Подолски ,Жервињо ќе мења ?
Не мислам ништо лошо ...Само укажувам на кои позиции е потребно да се засилиме ...Аман бе одма на најлошото мислиш па ти![]()
Последни информаци се дека Арсенал ја договорил работата, само Барса го блокирала неговото заминување.да бе даслободен е...![]()
Инаку од кај ја докопа сликава![]()
Сликата е.....неопислива, него овие фарселона ми иде да гиПоследни информаци се дека Арсенал ја договорил работата, само Барса го блокирала неговото заминување.
инаку ја најдов на ФБ групата![]()
Па види, со први опции на Окс и Полди, ќе ги имаме Санти/Росицки/Ремзи/Сантос(Доколку не замине, како крило лево е супер).А крило ? У случај на повреда на Окс или Подолски ,Жервињо ќе мења ?
Како лесно го кажуваш ова како да не го знаеш АВ...и останатите деСанти ќе си игра сред ...
Росицки би сакал да го мења Санти ама Венгер форсира со Ремзи
Росицки како крило хмм
Ремзи не му е природна позиција вингер а Сантос ќе видеме како ќе се покаже оти пред повредата беше утка ...
Потребен е уште еден вингер ебаго ќе штедеме ли пари еве од Шпанија може да земеме за ефтино клубовите дужат и на кучињата тамо
Венгер си знае најубаво ако му дадат пари зашо да не се засилиме ... Нема да ни дојде вишок уште едно крило тоа е сигурно !
Ќе нема финасиски ограничувања (колку толку) од 2014 кога ќе стапат новите договори на сила.Рекоа дека веќе немаме финансиски ограничувања ,па натаму ...![]()