Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мора да се донесе CF DM LB тогаш ке бидам задоволен од тимот ако не дојдат 3 играчи кои играат на овие позиции може да се збогуваме со ЛШ :(

Море каде сака нека оди ние треба во недела да победиме и да се надеваме на некој трансфер ако го има..

На средината ни треба некој копач ама тешко Венгер најверојатно пак ќе се надева на Диаби ...:unsure:
Аман бе одма на најлошото мислиш па ти :facepalm:
Не мислам ништо лошо ...Само укажувам на кои позиции е потребно да се засилиме ...

да бе да
nerner.gif
слободен е...
Инаку од кај ја докопа сликава
bluewink.gif
Последни информаци се дека Арсенал ја договорил работата, само Барса го блокирала неговото заминување.
инаку ја најдов на ФБ групата :D

Па Диаби е новото засилување де нели е така....
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 21:13 ---
Последни информаци се дека Арсенал ја договорил работата, само Барса го блокирала неговото заминување.
инаку ја најдов на ФБ групата :D
Сликата е.....неопислива, него овие фарселона ми иде да ги
pickadoll.gif

А крило ? У случај на повреда на Окс или Подолски ,Жервињо ќе мења ?
Па види, со први опции на Окс и Полди, ќе ги имаме Санти/Росицки/Ремзи/Сантос(Доколку не замине, како крило лево е супер).
Така да, друже, Жервињо не е потребен ни во втора лига да паднеме!!!

Санти ќе си игра сред ...
Росицки би сакал да го мења Санти ама Венгер форсира со Ремзи
Росицки како крило хмм
Ремзи не му е природна позиција вингер а Сантос ќе видеме како ќе се покаже оти пред повредата беше утка ...
Потребен е уште еден вингер ебаго ќе штедеме ли пари еве од Шпанија може да земеме за ефтино клубовите дужат и на кучињата тамо :D
Венгер си знае најубаво ако му дадат пари зашо да не се засилиме ... Нема да ни дојде вишок уште едно крило тоа е сигурно !

Санти ќе си игра сред ...
Росицки би сакал да го мења Санти ама Венгер форсира со Ремзи
Росицки како крило хмм
Ремзи не му е природна позиција вингер а Сантос ќе видеме како ќе се покаже оти пред повредата беше утка ...
Потребен е уште еден вингер ебаго ќе штедеме ли пари еве од Шпанија може да земеме за ефтино клубовите дужат и на кучињата тамо :D
Венгер си знае најубаво ако му дадат пари зашо да не се засилиме ... Нема да ни дојде вишок уште едно крило тоа е сигурно !
Како лесно го кажуваш ова како да не го знаеш АВ...и останатите де

Рекоа дека веќе немаме финансиски ограничувања ,па натаму ... :rolleyes:

Море сакам засилувања добри не прифаќам ништо друго....
Добро бе само јас сум толку со негативности за АВ или ми се причинува мајка му стара..се заслепив ау.

Рекоа дека веќе немаме финансиски ограничувања ,па натаму ... :rolleyes:
Ќе нема финасиски ограничувања (колку толку) од 2014 кога ќе стапат новите договори на сила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom