Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вила е далеку од лоша опција. Само платата која ќе е потребна за него некако не ми се вклопува со политиката на Арсенал.
Не ми е јасно само зошто не се купи едно крило( не од типот на Волкот или Жервињо, туку некое покреативно-Казорла стил) и да се шифтира Подолски на напаѓачка позиција. Страшен финишер е! Имам чувство дека залудно го трошиме талентот на лево крило.

После четири дена одмор од форумот еве го и мојот прв пост за 2013 година :D

Ќе го започнам со утрешниот натпревар против Свонси или ( Мичу).. ќе бидам кратка и јасна за утре очекувам победа, и да им вратиме за добиениот удар што го имавме од нив...друго не признавам :свиркам:

A_x_pw3CUAARE-x.jpg
:D ми се допаѓа ова...
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 18:17 ---
Холтби ни го лапна тотенхем,мераци :гомце:
Ајде па и ти ќе се нервираш за овој...

Ајде па и ти ќе се нервираш за овој...

Како да не се нервирам,гледај ги тотенхем каков тим направија со паметна трансфер политика,не само они и многу други тимови:Евертон,Свонси,Њукасел.Нешто шо беше карактеристично за нас.Шо прават нашиве (Газидис,скаути и Венгер) еден трансфер не погодија.

И пак нема да завршат пред нас, никогаш! Оти се родени лузери, Холтби голема работа, тука ај убаво почна да се чисти ѓубрето, Шамак, Џуру, читам следен бил Скилачи, таман да има место за потенцијални засилувања.

Како да не се нервирам,гледај ги тотенхем каков тим направија со паметна трансфер политика,не само они и многу други тимови:Евертон,Свонси,Њукасел.Нешто шо беше карактеристично за нас.Шо прават нашиве (Газидис,скаути и Венгер) еден трансфер не погодија.
Е јас кога викав да се смени се од темел да се почне некои рипнаа епа сега нека ги вака, што да им се прави....
Треба смена од управа па се до тренер ама ајде трпам јас јака сум...а за Коките свака им част за тоа како функционираат.

Немојте да се бламирате да пишувате дека Тотнам правеле боље трансфери од нас или биле во било кој поглед боље од нас.. Се знае кој тим е најдобар во Лондон така да.. :D
Чим се отвараат 2-3 места сигурен сум дека ќе пазари Венгер барем 1-2ца, нема да бидат големи имиња мислам дека, еден талент и еден просечен да прави конкуренција за некоја позиција

Немојте да се бламирате да пишувате дека Тотнам правеле боље трансфери од нас или биле во било кој поглед боље од нас.. Се знае кој тим е најдобар во Лондон така да.. :D
Чим се отвараат 2-3 места сигурен сум дека ќе пазари Венгер барем 1-2ца, нема да бидат големи имиња мислам дека, еден талент и еден просечен да прави конкуренција за некоја позиција
Да да и се така и се така, од него па и тоа може да се очекува нели...
А за тоа кој е најдобар во Лондон се знае нема потреба од коментар ама ја гледаме сегашната ситуација како е.

Да да и се така и се така, од него па и тоа може да се очекува нели...
А за тоа кој е најдобар во Лондон се знае нема потреба од коментар ама ја гледаме сегашната ситуација како е.

И сегашната ситуација и години наназад ситуацијата се знае каква е и кој е кој :)
За Венгер не треба да не чуди тоа, јас мислам дека треба да му веруваме, знаеме сите дека не троши он пари залудно за да донесе имиња туку ги плаќа играчите колку што вредат, а не како што навикнаа заради нафташиве и шеициве.
Да донесе големи имиња не значи дека ќе освоиме титула, за шампионски тим треба да има многу работи искомбинирани како што треба..

И сегашната ситуација и години наназад ситуацијата се знае каква е и кој е кој :)
За Венгер не треба да не чуди тоа, јас мислам дека треба да му веруваме, знаеме сите дека не троши он пари залудно за да донесе имиња туку ги плаќа играчите колку што вредат, а не како што навикнаа заради нафташиве и шеициве.
Да донесе големи имиња не значи дека ќе освоиме титула, за шампионски тим треба да има многу работи искомбинирани како што треба..
Се е во ред тоа, но пред се треба да си го врати шампионското или победничкото подобро речено во тимот, и да можеби си во право за тоа дека со големи имиња не се стигнува до шампионска титула, ама сепак мислам дека треба да прави добар трансфер инаку ништо небива...
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 19:29 ---
http://www.whufc.com/articles/20130104/hammers-loan-chamakh_2236884_3030556 :D

И пак нема да завршат пред нас, никогаш! Оти се родени лузери, Холтби голема работа, тука ај убаво почна да се чисти ѓубрето, Шамак, Џуру, читам следен бил Скилачи, таман да има место за потенцијални засилувања.

Кај отиде Џуру?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom